Ultima oră
Emilia Corbu a cucerit titlul de campioană a României la floretă Emilia Corbu a cucerit titlul de campioană a României la floretă
Succesul din Cupă vine la pachet cu o primă considerabilă pentru cei de la Corvinul Succesul din Cupă vine la pachet cu o primă considerabilă pentru cei de la Corvinul
VIDEO |  Dramaticul game final în care Hurkacz a capotat. Tommy Paul, pericol la RG? VIDEO | Dramaticul game final în care Hurkacz a capotat. Tommy Paul, pericol la RG?
Mircea Cristescu şi-a anunţat retragerea din structura de conducere a campioanei UBT Cluj la finalul sezonului Mircea Cristescu şi-a anunţat retragerea din structura de conducere a campioanei UBT Cluj la finalul sezonului
VIDEO | Las Palmas - Betis 2-2. Final liniştit de sezon pentru ambele formaţii VIDEO | Las Palmas - Betis 2-2. Final liniştit de sezon pentru ambele formaţii
Dorin Rotariu a ales unde vrea să joace. ”Eu cred că sunt mai mari şanse să meargă” Dorin Rotariu a ales unde vrea să joace. ”Eu cred că sunt mai mari şanse să meargă”

VIDEO ǀ Poli Iaşi – FCU Craiova 1-1. Ambele formaţii s-au întrecut în goluri de generic

FC U Craiova 1948 Publicat pe 22 oct 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38986/21351917/2/poli-iasi-fcu.png

Poli Iaşi a încheiat la egalitate pe teren propriu, scor 1-1, cu echipa FCU Craiova, într-un meci din etapa a 13-a a Superligii.

Alin Roman a deschis scorul la Iaşi, cu un şut de la 30 de metri, în minutul 13. Oltenii au reuşit să înscrie în minutul 19, dar golul lui Bahassa a fost anulat pentru ofsaid. În minutul 64, arbitrul Iulian Dima i-a acordat un cartonaş roşu portarului gazdelor, Ailenei, pentru o intrare la Aurelian Chiţu, dar şi-a schimbat decizia după consultarea VAR, schimbând roşul într-un cartonaş galben.

În minutul 66, Iulian Dima i-a arătat al doilea galben lui Leo Lacroix şi l-a eliminat pe fundaşul elveţian. Oaspeţii au trecut pe lângă egalare în minutul 87, când Ailenei a intervenit salutar la şutul din apropriere al lui Jibril Ibrahimi.

Sidibe a trimis pe lângă poartă în minutul 88, iar insistenţa craiovenilor a dat roade în minutul 90+1, când Ibrahimi a egalat cu un şut senzaţional, de la 30 de metri.

În clasament, Poli Iaşi se află pe locul 9, cu 15 puncte, iar FCU Craiova este pe 11, cu 14 puncte.

VIDEO ǀ Poli Iaşi – FCU Craiova 1-1 (Roman 12 / Ibrahim 90+1), în direct la Prima Sport 2! Echipele de start:

  • Poli Iaşi: Ailenei - Martac, Ilie, Katanec, Ispas - Roman, Bordeianu, Marchioni, Ştefanovici - Buş, Luis Phelipe.
  • FCU Craiova: Gurău - Compagnucci, Lacroix, Henrique, Padula - Albu, Achim - Bahassa, Chiţu, Van Durmen - Blănuţă.

Minutul 90+9: Final de meci! Se termină 1-1.

Minutul 90+1: GOL FCU Craiova! Jibril Ibrahim prinde un şut splendid de la 30 de metri.

Minutul 86: Un balon lung păcăleşte defensiva gazdelor. Chiţu reia din 10 metri în blocajul lui Ailenei.

Minutul 65: Lacroix comite un fault stupid asupra lui Buş şi vede al doilea cartonaş galben.

Minutul 61: Ailenei iese mult din poartă să îl blocheze pe Chiţu însă comite fault şi este eliminat. Decizia este întoarsă la VAR, iar cartonaşul este schimbat în galben, deoarece mingea nu a intrat în poartă.

Minutul 45+3: Pauză! Poli Iaşi conduce cu 1-0.

Minutul 32: Gurău respinge execuţia spectaculoasă din drop trimisă de Stefanovici.

Minutul 12: GOL POLI IAŞI! Roman marchează cu o execuţie de zile mari.

Minutul 1: A început partida!

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri