Ultima oră
Campionatul brazilian de fotbal, suspendat până la sfârşitul lunii din cauza inundaţiilor grave din sudul ţării Campionatul brazilian de fotbal, suspendat până la sfârşitul lunii din cauza inundaţiilor grave din sudul ţării
Stadionul pe care va evolua Corvinul Hunedoara în cupele europene. „Este un stadion care îndeplineşte toate condiţiile” Stadionul pe care va evolua Corvinul Hunedoara în cupele europene. „Este un stadion care îndeplineşte toate condiţiile”
Mesajul marelui campion, după ce Corvinul a cucerit Cupa României. „Voi veni la meciurile din cupele europene” Mesajul marelui campion, după ce Corvinul a cucerit Cupa României. „Voi veni la meciurile din cupele europene”
Au fost răsplătiţi pe măsură! Suma încasată de jucătorii Corvinului Hunedoara, după triumful din Cupa României Au fost răsplătiţi pe măsură! Suma încasată de jucătorii Corvinului Hunedoara, după triumful din Cupa României
Celtic Glasgow a câştigat campionatul Scoţiei pentru a 54-a oară Celtic Glasgow a câştigat campionatul Scoţiei pentru a 54-a oară
Atletico a învins Getafe, scor 3-0. Griezmann a marcat toate cele trei goluri Atletico a învins Getafe, scor 3-0. Griezmann a marcat toate cele trei goluri

VIDEO | Poli Iaşi - FCU Craiova 0-0. Cele două formaţii s-au anihilat reciproc

Superliga Publicat de Vlad Militaru pe 8 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21550013/2/poli-iasi-fcu-1948-craiova-superliga-superbet-08-04-2024.jpg

Formaţia Poli Iaşi a remizat, luni, pe teren propriu, scor 0-0, cu echipa Universitatea Craiova, într-un meci din etapa a treia a play-out-ului Superligii.

În minutul 16, un gol al oltenilor a fost anulat pentru ofsaid, după consultarea VAR.

De asemenea, în minutul 30 arbitrul a dictat penalti pentru FCU, dar decizia a fost anulată tot după consultarea VAR.

Poli Iaşi - FCU Craiova 0-0

Echipele de start

  • Poli Iaşi: Lung Jr. - Todoroski, Bouhenna, Samayoa, Ştefanovici - Bordeianu - Bettaieb, Roman, Marchioni, Allanzinho - Buş.
  • FCU Craiova: Gurău - Compagnucci, Lacroix, Lekiatas, Padula - Albu, Pop, Baeten, Chiţu, Bahassa - Blănuţă.

Minutul 90+3: Fluier final. Cu excepţia ultimelor minute, cele două formaţii au oferit o a doua repriză penibilă din punct de vedere ofensiv.

Minutul 90+2: Ocazie FCU Craiova! Sidibe loveste bara înainte de final!

Minutul 84: Poli Iaşi putea da lovitura pe final, dar lovitura de cap a lui Kabran trece puţin pe lângă poarta lui Gurău.

Minutul 45+8: Asediu la poarta oltenilor! Bettaieb şi Buş au ratat două ocazii mari.

Minutul 45+5: Bouhenna a fost la un pas să deschidă scorul pentru Poli Iaşi.

Minutul 30: Vidican acordă lovitură de la 11 metri pentru un presupus henţ, dar oltenii au din nou ghinion. După alte 5 minute de consultare a sistemului VAR, decizia este întoarsă.

Minutul 16: FCU Craiova deschide scorul prin Baeten, dar reuşita este anulată pentru un ofsaid. După 8 minute de consultare a sistemului VAR, decizia a rămas neschimbată.

Minutul 6: Prima ocazie a meciului aparţine oltenilor. Chiţu a trecut pe lângă deschiderea scorului.

Minutul 1:  A început meciul!


Poli Iaşi ocupă în prezent locul 13, cu 7 victorii, 12 egaluri şi 11 înfrângeri. În ultimul meci, moldovenii au pierdut cu 2-1 în faţa celor de la FC Botoşani.

De cealaltă parte, FCU ocupă locul 14, cu 9 victorii, 4 egaluri şi 17 înfrângeri. În ultimul duel, oltenii au fost învinşi de Oţelul galaţi, scor 2-1.

Se anunţă un duel de foc în Copou, având în vedere că ambele echipe se afă în zona „roşie” a clasamentului şi luptă pentru salvarea de la retrogradare.

Ambele meciuri directe dintre cele două combatante din actuala ediţie a Superligii s-au încheiat cu acelaşi scor, 1-1.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele