Ultima oră
VIDEO | Betis - FC Sevilla 1-1. Fără învingătoare în derby-ul andaluz VIDEO | Betis - FC Sevilla 1-1. Fără învingătoare în derby-ul andaluz
Interimarul Dican o duce pe CFR Cluj pe locul doi în Superliga. ”Nu ştiu nimic despre revenirea lui Dan Petrescu” Interimarul Dican o duce pe CFR Cluj pe locul doi în Superliga. ”Nu ştiu nimic despre revenirea lui Dan Petrescu”
VIDEO | ”Am avut o şansă mare”. Mario Camora nu poate trece peste eşecul umilitor din Cupă VIDEO | ”Am avut o şansă mare”. Mario Camora nu poate trece peste eşecul umilitor din Cupă
Adi Mutu, replică dură pentru Tachtsidis! "Nu are minte. Am goluri câte meciuri are el în Italia" | VIDEO EXCLUSIV
Adi Mutu, replică dură pentru Tachtsidis! "Nu are minte. Am goluri câte meciuri are el în Italia" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Fiorentina - Sassuolo 5-1. Formaţia viola s-a descătuşat cu penultima clasată VIDEO | Fiorentina - Sassuolo 5-1. Formaţia viola s-a descătuşat cu penultima clasată
Răsturnare de situaţie! Când începe Dan Petrescu mandatul la CFR Cluj Răsturnare de situaţie! Când începe Dan Petrescu mandatul la CFR Cluj

VIDEO | Poli Iaşi câştigă derby-ul Moldovei şi îşi asigură revenirea în prima ligă

Liga II Publicat pe 2 mai 2023
mail-share icon Email

Poli Iaşi a promovat matematic în Superliga, după ce a învins cu 2-0, formaţia Oţelul Galaţi, într-un meci din etapa a 6-a a play-off-ului Ligii 2.

Ieşenii nu a avut probleme în meciul de pe teren propriu cu Oţelul. Gazdele au deschis scorul însă destul de tîrziu, în minutul 45+1, prin Alin Roman. În partea secundă, Harrison a reuşit să majoreze scorul la 2-0, înscriind în minutul 58.



În clasament Poli Iaşi ocupă primul loc al play-off-ului Ligii 2, cu 52 de puncte. Oţelul Galaţi are 45 de puncte şi este pe locul al treilea. Pe locurile de baraj se află Dinamo Bucureşti (39 de puncte) şi Gloria Buzău (38 de puncte).

Echipa CSA Steaua Bucureşti, ocupanta locului al doilea, cu 48 de puncte, nu are drept de promovare în Superligă.

VIDEO | Poli Iaşi - Oţelul Galaţi 2-0 (Roman 45+1, Harrison 59), în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Echipele de start:

  • Poli Iaşi: Brînză - Martac, Tincu, Katanec, Ştefanovici - Marchioni, Itu, A. Roman - Musi, Harrison, R. Ion
  • Oţelul: Dur-Bozoancă - A. Rus, Yabre, Ghiocel, Nedelea - I. Neagu, Cisotti, Jardan - Scocîrlă, Cîrjan, O. Ursu

Minutul 90+5: Fluier final! Poli Iaşi câştigă cu 2-0 şi îşi asigură revenirea în Superliga!

Minutul 59: GOL Poli Iaşi! Harrison face 2-0, cu o execuţie frumoasă din afara careului.

Minutul 45+2: Pauză! Poli Iaşi conduce cu 1-0.

Minutul 45+1: GOL Poli Iaşi! Silviu Rus pierde mingea foarte uşor, Robert Ion profită şi pătrunde în careu, apoi scoate pentru Roman, care profită de un plasament greşit al portarului.

Minutul 1: A început partida!

---------------------------------------

Poli Iaşi vine după victoria în faţa lui Dinamo cu 3-1, a doua din acest play-off pentru ieşeni, care se află pe prima poziţie în clasament. Echipa antrenată de Leo Grozavu are ca obiectiv promovare în Superliga, iar un rezultat pozitiv în faţa gălăţenilor ar creşte cu mult şansele la promovarea directă.

De cealaltă parte, Oţelul Galaţi se află pe locul trei în clasament, la patru puncte de prima poziţie şi la două de a doua, ocupată de CSA Steaua. Trupa lui Dorinel Munteanu s-a impus etapa trecută cu 1-0 în faţa Unirii Dej şi are trei victorii şi două înfrângeri în acest play-off.

Ultima întâlnire dintre cele două formaţii s-a încheiat cu victoria lui Poli Iaşi cu 2-1. 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga II

Ultimele articole Toate articolele