Ultima oră
Stadionul „Arcul de Triumf” ar putea avea o nouă gazdă: „Vrem să jucăm acolo” Stadionul „Arcul de Triumf” ar putea avea o nouă gazdă: „Vrem să jucăm acolo”
Nicolae Dică a analizate eşecurile din mandatele de la FC Voluntari şi FCU Craiova: „Nu mi-au dat nicio şansă. Mi-au făcut doar rău” Nicolae Dică a analizate eşecurile din mandatele de la FC Voluntari şi FCU Craiova: „Nu mi-au dat nicio şansă. Mi-au făcut doar rău”
Suma incredibilă pe care o câştigă Messi la Inter Miami! Depăşeşte masa salarială a multor echipe din MLS Suma incredibilă pe care o câştigă Messi la Inter Miami! Depăşeşte masa salarială a multor echipe din MLS
Victorie şi calificare pentru Sabalenka în turneul de la Roma! Pe cine va întâlni în finală Victorie şi calificare pentru Sabalenka în turneul de la Roma! Pe cine va întâlni în finală
VIDEO | FC Botoşani - CS Mioveni, astăzi, de la ora 20:00, în direct la Prima Sport 1! Cele două s-au mai întâlnit în acest sezon VIDEO | FC Botoşani - CS Mioveni, astăzi, de la ora 20:00, în direct la Prima Sport 1! Cele două s-au mai întâlnit în acest sezon
VIDEO | Almeria - Barcelona 0-2. Catalanii sunt aproape siguri că vor fi vicecampioni ai Spaniei VIDEO | Almeria - Barcelona 0-2. Catalanii sunt aproape siguri că vor fi vicecampioni ai Spaniei

VIDEO | Poli Iaşi - Petrolul 0-0. Meci fără o direcţie clară în Copou

Superliga Publicat pe 2 oct 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21332534/2/poli-iasi-fc-petrolul-ploiesti-superliga-superbet-02-10-2023.jpg

Poli Iaşi a încheiat la egalitate pe teren propriu, scor 0-0, cu formaţia ploieşteană Petrolul, într-un meci din etapa a 11-a din Superligă.

La Iaşi, Petrolul a avut un gol marcat în minutul 7, de Papp, dar anulat de arbitru după trei minute de consultare a VAR, pentru o poziţie de ofsaid. Ambele echipe au mai avut şanse de gol, în continuarea partidei, dar nici una nu a fost concretizată şi partida s-a încheiat 0-0.

Petrolul a ajuns la şase egaluri în această ediţie de campionat, are 15 puncte şi se află pe locul 6, în timp ce Poli Iaşi, cu 11 puncte, ocupă locul 12.

VIDEO | Poli Iaşi - Petrolul 0-0, în direct pe Prima Sport 2 şi PrimaPlay.ro. Echipele de start:

  • Poli Iaşi: S. Lung Jr. - Bordeianu, F. Ilie, Samayoa, R. Ispas - A. Roman, J. Marchioni, C. Jatoba - Gheorghiţă, S. Harrison, L. Phelipe
  • Petrolul Ploieşti: Zima - Hanca, Papp, T. Seto, Meijers, L. Dumitriu - A. Musi, Diomande, Jair - M. Roman II, Grozav

Minutul 90+4: Fluier final! Se termină 0-0.

Minutul 52: Balonul este întors la Roman, care trage peste poartă din 15 metri.

Minutul 45+3: Pauză! Scorul este 0-0.

Minutul 31: Luis Phelipe trece elegant de Seto şi trage plasate de la 25 de metri. Zima se întinde şi respinge în corner.

Minutul 7: Papp înscrie după o lovitură liberă, dar reuşita este anulată pentru offside.

Minutul 1: A început partida!

----------------------------------------------

Poli Iaşi vine după victoria în faţa lui FC Voluntari, scor 2-1, şi se află pe locul 13 în clasamentul Superligii după 9 meciuri disputate. Leo Grozavu a reglat lucrurile la echipa nou-promovată, după ce ieşenii au început cu cinci înfrângeri în primele 6 partide din prima ligă.

De cealaltă parte, Petrolul se află pe locul 7 în campionat şi ţintesc play-off-ul în acest sezon. ”Lupii galbeni” vin după egalul de acasă cu Hermannstadt (0-0) şi după înfrângerea la limită cu CFR Cluj (1-0) şi sunt în căutarea unui rezultat pozitiv.

Ultimul meci disputat între cele două formaţii a avut loc în Liga 2, unde ploieştenii s-au impus cu 2-0.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele