Ultima oră
VIDEO | Atalanta - Juventus 0-1. Torinezii cuceresc pentru a 15-a oară Coppa Italia VIDEO | Atalanta - Juventus 0-1. Torinezii cuceresc pentru a 15-a oară Coppa Italia
VIDEO | MAXIM de Hunedoara pune Corvinul pe harta fotbalului european. ”Trebuie să crezi în acel ceva” VIDEO | MAXIM de Hunedoara pune Corvinul pe harta fotbalului european. ”Trebuie să crezi în acel ceva”
VIDEO | Dorinel Munteanu a explicat gestul din finala Cupei. ”Nu am nervi aşa puternici să văd cum pierd” VIDEO | Dorinel Munteanu a explicat gestul din finala Cupei. ”Nu am nervi aşa puternici să văd cum pierd”
Pe cine ar putea întâlni Corvinul Hunedoara în preliminariile Europa League. Divizionara secundă aşteaptă licenţa Pe cine ar putea întâlni Corvinul Hunedoara în preliminariile Europa League. Divizionara secundă aşteaptă licenţa
VIDEO | Corvinul Hunedoara scrie istorie! Divizionara secundă câştigă Cupa şi va juca în Europa League VIDEO | Corvinul Hunedoara scrie istorie! Divizionara secundă câştigă Cupa şi va juca în Europa League
Activitatea impresionantă pe care o desfăşoară Vali Badea. "E o satisfacţie sufletească" Activitatea impresionantă pe care o desfăşoară Vali Badea. "E o satisfacţie sufletească"

VIDEO | Poli Iaşi - "U" Cluj 1-0. Super execuţia lui Sergiu Buş aduce o victorie mare pentru moldoveni

Superliga Publicat de Daian Cutu pe 28 ian 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21469897/2/poli-ucj.jpg

Poli Iaşi a învins pe teren propriu, scor 1-0, formaţia ”U” Cluj, în etapa a 23-a din Superligă.

Rachid Bouhenna a înscris cu o lovitură de cap, în minutul 16, însă golul algerianului a fost anulat pentru ofsaid. În minutul 45+1 ieşenii au trecut pe lângă gol, la ratarea lui Harrison.

Oaspeţii au ratat prin Chipciu, în minutul 52 - şut puţin pe lângă bară, dar gazdele au înscris în minutul 86, prin Sergiu Buş, care a şutat frumos din afara careului, nelăsându-i nici o şansă portarului Plamen Iliev.

Cu această victorie, elevii lui Leo Grozavu au ajuns la 26 de puncte şi sunt pe locul 13. Universitatea Cluj este pe locul 8, cu 32 de puncte.

VIDEO | Poli Iaşi - "U" Cluj 1-0 (Buş 86), în direct pe Prima Sport 1. Echipele de start:

  • Poli Iaşi: Ailenei – Todoroski, Bouhenna, Samayoa, Ispas – Saghiri, Garobbio, Jatoba - Mihai, Harrison, Ion
  • ”U” Cluj: Iliev – Chipciu, Da Silva, Masoero, Rodrigues - Bic, Grobry, Bic - Nistor - Gheorghe, Popa

Minutul 90+8: Final de meci! Poli Iaşi se impune cu 1-0.

Minutul 86: GOL Poli Iaşi! Buş face o fentă şi reia superb din întoarcere. Mingea a fost perfect plasată, lângă bară.

Minutul 52: Ailenei boxează slab o minge din corner. Chipciu reia pe respingere puţin pe lângă poartă.

Minutul 45+5: Pauză! Scorul este 0-0.

Minutul 45: Jatoba şi Samayoa se încurcă la o centrare şutată, apoi Harrison reia în plasa laterală din careu.

Minutul 15: Mihai centrează perfect din lovitură liberă, Bouhenna se demarcă şi înscrie. Reuşita este anulată pentru offside, după intervenţia VAR.

Minutul 12: Todoroski face o fentă şi trage în forţă din marginea careului. Iliev nu a avut emoţii să prindă.

Minutul 1: A început partida!

-----------------------------------

Poli Iaşi vine după înfrângerea usturătoare, 6-0, cu Sepsi. Moldovenii se află abia pe locul 14 în Superligă, 23 de puncte după 22 de etape.

"U" Cluj este pe locul 7 în clasament, la un singur punct de zona de play-off. Ardelenii au început anul 2024 cu o victorie, scor 2-1, împotriva Hermannstadt.

"U" Cluj porneste cu prima şansă în disputa de azi. Pe lângă locul mai bun din Superligă, Universitatea este a doua cea mai bună formaţie din deplasare, în acest sezon, după FCSB.

În tur, Poli Iaşi s-a impus cu 2-0, la capătul unui meci disputat pe parcursul a două zile, după ce iniţial a fost întrerupt din cauza vântului puternic.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele