Ultima oră
Giani Kiriţă, discurs manifest la adresa clubului Dinamo: „Nu mai au identitate” | VIDEO EXCLUSIV Giani Kiriţă, discurs manifest la adresa clubului Dinamo: „Nu mai au identitate” | VIDEO EXCLUSIV
Adrian Mititelu Jr. a dat de pământ cu un jucător dupa retrogradarea lui FCU Craiova: „Ne-a distrus anul acesta. Nu l-aş lua nici la sintetic” | EXCLUSIV Adrian Mititelu Jr. a dat de pământ cu un jucător dupa retrogradarea lui FCU Craiova: „Ne-a distrus anul acesta. Nu l-aş lua nici la sintetic” | EXCLUSIV
Bomba de la miezul nopţii! Se retrage familia Mititelu de la FCU Craiova? „Este o autodistrugere” | VIDEO EXCLUSIV Bomba de la miezul nopţii! Se retrage familia Mititelu de la FCU Craiova? „Este o autodistrugere” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | ”Eu sunt responsabil pentru această situaţie”. Adrian Mititelu, discurs fără menajamente VIDEO | ”Eu sunt responsabil pentru această situaţie”. Adrian Mititelu, discurs fără menajamente
”Ce ne-a spus patronul în vestiar rămâne în vestiar”. Eugen Trică, reacţie imediat după ce FCU Craiova a picat în Liga 2 ”Ce ne-a spus patronul în vestiar rămâne în vestiar”. Eugen Trică, reacţie imediat după ce FCU Craiova a picat în Liga 2
Tony şi-a îndeplinit obiectivul în Copou! ”Îi dedic această victorie lui Leo Grozvanu, a fost fantastic, am încheiat munca lui” Tony şi-a îndeplinit obiectivul în Copou! ”Îi dedic această victorie lui Leo Grozvanu, a fost fantastic, am încheiat munca lui”

VIDEO | Poli Iaşi - UTA Arad 1-0, în direct la Prima Sport 2. Moldovenii ajung la 4 puncte de play-off

Superliga Publicat de Daian Cutu pe 8 dec 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21411237/2/acsm-politehnica-iasi-afc-uta-arad-superliga-superbet-08-12-2023-2.jpg

Poli Iaşi a învins pe teren propriu, scor 1-0, formaţia UTA Arad, într-un meci al etapei a 19-a din Superliga. Este prima victorie a moldovenilor după şase etape.

Englezul Harrison a înscris unicul gol al meciului, în minutul 78, când a trimis în plasă o pasă a lui Alin Roman. UTA a avut iniţiativa în prima repriză, în vreme ce ieşenii au dominat partea secundă.

Cu această victorie, Poli Iaşi face 22 de puncte şi se află pe locul 11 în clasament. UTA ocupă poziţia a 12-a, tot cu 22 de puncte.

VIDEO | Poli Iaşi - UTA Arad 1-0 (Harrison 78), în direct la Prima Sport 2! Echipele de start:

  • Poli Iaşi: Lung Jr. - Martac, Fl. Ilie, Katanec, R. Ispas - Jatoba, Marchioni - A. Gheorghiţă, A. Roman, L. Phelipe - Harrison
  • UTA: Fl. Iacob - T. Căpuşă, Conte, Benga, Abeid - Cr. Mihai, Carp, Fabry - Micovschi, Luckassen, Omondi

Minutul 90+5: Final de meci! Poli Iaşi se impune cu 1-0.

Minutul 85: Încă o şansă pentru Poli Iaşi! Harrison primeşte un balon la 10 metri şi trage cu stângul în forţă peste poartă.

Minutul 78: GOL Poli Iaşi! Roman centrează după o lovitură liberă bătută scurt. Harrison reia din câţiva metri dintr-o poziţie dificilă.

Minutul 72: Harrison este găsit în careu. Atacantul moldovenilor reia peste poartă.

Minutul 68: Micovschi centrează în careu la Cooper, care e blocat în ultimul moment.

Minutul 45+6: Pauză! Scorul este 0-0.

Minutul 45+3: Iacob este aproape de a fi păcălit de o lovitură liberă de la distanţă deviată. Se întinde bine şi respinge în corner.

Minutul 41: Fabry preia elegant, trece de Ilie, apoi reia puţin pe lângă vinclul stâng al porţii.

Minutul 35: Acelaşi Cooper are o nouă şansă mare. Scapă singur cu Lung, portarul celor de la Iaşi este un pic întârziat, dar prinde în cele din urmă.

Minutul 28: Cooper reia puţin peste poartă de lângă mai mulţi adversari de la 20 de metri.

Minutul 15: Micovschi se trezeşte în careu nemarcat la minge, însă reia slab, iar Lung respinge.

Minutul 1: A început partida!

------------------------------------------------------------

După 18 etape, Poli Iaşi se află pe locul 13 cu 19 puncte, la trei de adversara de astăzi, care este pe locul 11 în clasament.

În tur, UTA Arad s-a impus cu 1-0, graţie reuşitei lui Fabry din minutul 8.

Duelul se anunţă unul foarte echilibrat, cinci din ultimele zece dueluri directe terminându-se la egalitate.

De asemenea, ambelee echipe au înregistrat câte şapte rezultate de egalitate în primele 18 etape.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele