Ultima oră
Nu e Drăguşin sau Man! Englezii au numit jucătorul român care trebuie urmărit la EURO Nu e Drăguşin sau Man! Englezii au numit jucătorul român care trebuie urmărit la EURO
Doi antrenori importanţi sunt în pole-position! Cine ar putea să îl înlocuiască pe Xavi la Barcelona Doi antrenori importanţi sunt în pole-position! Cine ar putea să îl înlocuiască pe Xavi la Barcelona
Cine ar fi crezut? Motivul incredibil pentru care un fotbalist din MLS nu a avut voie nici măcar să stea pe bancă Cine ar fi crezut? Motivul incredibil pentru care un fotbalist din MLS nu a avut voie nici măcar să stea pe bancă
All-season, avantaje şi dezavantaje All-season, avantaje şi dezavantaje
VIDEO | Corviul Hunedoara - Gloria Buzău, astăzi, ora 19:00, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro! Continuă lupta pentru promovare VIDEO | Corviul Hunedoara - Gloria Buzău, astăzi, ora 19:00, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro! Continuă lupta pentru promovare
Marius Şumudică, ofertat din nou de o echipă din Superligă! "Azi dimineaţă m-au sunat" Marius Şumudică, ofertat din nou de o echipă din Superligă! "Azi dimineaţă m-au sunat"

VIDEO | Porto - Chelsea 0-2. Londonezii sunt cu un pas în semifinalele Ligii Campionilor, după o victorie pragmatică

Champions League Publicat pe 7 apr 2021
mail-share icon Email

Chelsea Londra este aproape calificată în semifinalele Ligii Campionilor, după ce a câştigat meciul cu FC Porto, scor 2-0, la Sevilla, în prima manşă din sferturile de finală, în direct pe Look Sport.

Au marcat doi englezi, Mason Mount (32’) şi Benjamin Chilwell (85’).

Porto şi-a creat mai multe ocazii de gol (raport 12-6) şi a trimis mai multe şuturi pe poartă (raport 5-3).

Partida retur va avea loc marţi, 13 aprilie, de la ora 22:00, tot la Sevilla, pe fondul restricţiilor de călătorie din cauza COVID-19.


Min. 90 + 4: Fluier final! Porto – Chelsea se termină 0-2!

Min. 85: GOL Chelsea! Chilwell profită de o eroare uriaşă în defensiva lui Porto, îl driblează pe Marchesin şi face 2-0 pentru londonezi.

Min. 60: Ratare uriaşă pentru Chelsea! Marchesin respinge greşit în faţă, mingea ajunge la Werner, care îi pasează lui Havertz. Atacantul german trimite pe lângă poartă, deşi avea toată poarta goală. 

Min. 57: Ocazie Porto!

Min. 46: A început a doua repriză!

Min. 45 + 1: La pauză Porto - Chelsea este 0-1.

Min. 43: Ocazie Porto!

Min. 32: GOL Chelsea! Mason Mount îl execută pe Marchesin, cu o execuţie la colţul lung, după o pasă primită de la Jorginho. Porto - Chelsea este 0-1.

    

Min. 24: Dublă ocazie pentru Porto!

Min. 12: Ocazie pentru Porto!

Min. 1: A început meciul!


  • 22:00: Porto - Chelsea, în sferturile UEFA Champions League, LIVE pe Look Sport. Golurile şi cele mai importante faze se văd şi online.

Porto şi Chelsea vor fi faţă în faţă, la Sevilla, pe arena Ramón Sánchez Pizjuán, dubla fiind mutată de UEFA în Spania în contextul pandemiei de Coronavirus.

Porto caută prima calificare în semifinale după o pauză de 17 ani, ultima performanţă similară venind în 2004, când portughezii au şi cucerit competiţia, sub comanda lui Jose Mourinho.

  • Porto vs Chelsea în sferturile Champions League

În optimi, Porto a reuşit o mare surpriză trecând de Juventus, după o dublă manşă memorabilă, însă la meciul din această seară nu se va putea baza pe doi dintre cei mai buni jucători din dubla cu italienii: Sergio Oliveira (marcatorul ambelor goluri din retur) şi atacantul Mehdi Taremi, care a marcat în turul cu Juventus şi a obţinut un penalty în retur.

De cealaltă parte, Chelsea intră în meci după un rezultat şocant în campionat - 2-5 cu West Bromwich Albion. A fost prima înfrângere înregistrată de Thomas Tuchel pe banca londonezilor şi totodată primul meci în care defensiva lui Cehlsea a fost depăşită, după şapte partide consecutive fără gol primit.

Apărarea a fost punctul forte al lui Chelsea în scurtul mandat al lui Tuchel, însă WBA a înscris de cinci ori! Totuşi, Azpilicueta & Co sunt decişi să arate că a fost un simplu accident şi acum vizează calificarea în semifinale.

În optimi, Chelsea a trecut de Atletico Madrid după două meciuri perfecte (1-0 şi 2-0) şi speră să repete prestaţiile şi în dubla cu Porto.

Porto - Chelsea, echipele probabile

 

  • Porto: Marchesín - Manafá, Mbemba, Pepe, Zaidu - Grujić, Uribe, Otávio, Corona - Luis Diáz, Marega
  • Chelsea: Mendy - Azpilicueta, Christensen, Rüdiger - James, Jorginho, Kovačić, Alonso - Mount, Giroud, Werner
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri