Ultima oră
Constantin Budescu, OUT de la Farul Constantin Budescu, OUT de la Farul
S-a schimbat arbitrul pentru FCSB - Rapid! Kovacs, „retrogradat” după Barcelona - PSG. Cine va fi la centrul partidei de pe „Arena Naţională” S-a schimbat arbitrul pentru FCSB - Rapid! Kovacs, „retrogradat” după Barcelona - PSG. Cine va fi la centrul partidei de pe „Arena Naţională”
Scoţienii au făcut anunţul! Ianis Hagi, pe picior de plecare: „Pare inevitabil” Scoţienii au făcut anunţul! Ianis Hagi, pe picior de plecare: „Pare inevitabil”
Curăţenie totală la Universitatea Craiova după venirea lui Gâlcă! Doar 5 jucători sunt de neatins Curăţenie totală la Universitatea Craiova după venirea lui Gâlcă! Doar 5 jucători sunt de neatins
Guvernul american va despăgubi gimnastele care au fost victimele lui Larry Nassar Guvernul american va despăgubi gimnastele care au fost victimele lui Larry Nassar
Moment inedit în Conference League! A primit două cartonaşe galbene,dar nu a fost eliminat Moment inedit în Conference League! A primit două cartonaşe galbene,dar nu a fost eliminat

VIDEO | Prezentarea inedită pe care FC Argeş a ales-o pentru ultimul transfer

FC Argeș Publicat de Daian Cutu pe 14 feb 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38566/21018895/1/fc-arges.png

FC Argeş s-a întărit cu internaţionalul congolez Kévin Koubemba (29 de ani). Acesta a îmbrăcat ultima oară tricoul celor de la Chernomorets Odesa.

Atacantul are un CV interesant, fiind legitimat la Lille, pentru care a prins 8 partide în Ligue 1.

Piteştenii au pregătit un clip special de prezentare pentru noul venit. Tony Njike trebuia să ghicească cine va fi ultimul transfer, fiindu-i adresate 4 întrebări pe sistemul emisiunii ”Vrei să fii miliardar”.

„FC Argeş l-a adus pe internaţionalul congolez Kévin Koubemba. În vârstă de 29 de ani, noul atacant al clubului nostru vine din Ucraina, de la Chernomorets Odesa. Kévin s-a născut în Coulommiers, o micuţă localitate din Franţa. Provine dintr-o familie cu rădăcini congoleze, acesta având pe lângă cetăţenia franceză şi pe cea congoleză

A început fotbalul la Amiens SC, iar în 2014 a fost transferat de Lille, echipă pentru care a şi debutat în Ligue 1, într-un meci pierdut cu 1-0 în faţa celor de la Lorient. A jucat în total 8 meciuri în prima ligă din Franţa, în sezonul 2014/15”
, este comunicatul piteştenilor.

Koubemba a trecut în carieră pe la: Amiens, Sabail, CSKA Sofia, Sabah, Stade Brestois, KF Teuta, Péronnas, Kuala Lampus, Lille, Sint-Truidense, Chornomorets Odesa.

  • Atacantul este cotat de Transfermarkt la suma de 200.000 de euro.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FC Argeș

Ultimele articole Toate articolele