Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

VIDEO | Prima zi de PRIMA SPORT! Ce surprize vă aşteaptă în ziua lansării

Noutăți Publicat pe 19 apr 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38116/20679031/2/negoita-prima-sport.jpg

De astăzi, Look Sport devine Prima Sport, iar ziua lansării vine şi cu transmisiuni de top în exclusivitate. Mădălin Negoiţă a adus toate detaliile în matinalul Focus la prima oră, de pe Prima TV.

De la 19:00, U BT Cluj-Napoca forţează accederea în Final Four-ul Basketball Champions League, ceea ce ar reprezenta fără îndoială cea mai mare performanţă a baschetului românesc din istoria recentă.

De la 20:00, vă aşteptăm pe Prima Sport 2 pentru prima semifinală a Cupei României 2022, FC Voluntari - FC Argeş, în timp ce de la 22:00 aveţi exclusiv pe Prima Sport 1 prima semifinală a Cupei Italiei, Inter Milano - AC Milan.

Surprizele nu se opresc însă aici şi vă aşteptăm pe canalele Prima Sport şi în zilele următoare.

----------------
Unul dintre cei mai importanţi jucători de pe piaţa media din România, Clever Group, îşi întăreste prezenţa pe piaţa de televiziune şi online. Scopul este acela de a livra românilor conţinut de calitate, diversificat şi interesant. Primul pas este transformarea canalelor LookSport în Prima Sport, începând cu 19 aprilie.

Astfel, LookSport+, LookSport, LookSport2 şi LookSport3 vor deveni Prima Sport 1, 2 3 şi 4. Mai mult, Clever Group a solicitat CNA acordarea unei noi licenţe, Prima Sport 5, un canal absolut necesar pentru a oferi celor de acasă acces la zeci de competiţii de top mai ales că, din vara lui 2022, Prima Sport va transmite, pentru 3 sezoane, cel mai puternic campionat al Europei, Premier League.

Odată cu transformarea Look Sport în Prima Sport, în echipa de comentatori intră şi Costi Mocanu, unul dintre cele mai importante nume din domeniu. Cu 29 de ani de jurnalism sportiv şi sute de competiţii comentate într-o manieră personală, Costi Mocanu este unul dintre cei mai apreciaţi profesionişti de televiziune. Din aprilie, el se alătură familiei PRIMA şi se întoarce la microfon pentru a comenta meciuri din cele mai importante campionate ale lumii.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Noutăți

Ultimele articole Toate articolele