Ultima oră
VIDEO ǀ ”A fost cea mai bună repriză a Rapidului de când sunt eu aici”. Cristiano Bergodi se apropie de podium VIDEO ǀ ”A fost cea mai bună repriză a Rapidului de când sunt eu aici”. Cristiano Bergodi se apropie de podium
VIDEO ǀ Rrahmani, atacantul momentului în Superliga. ”Meseria mea este golul!” VIDEO ǀ Rrahmani, atacantul momentului în Superliga. ”Meseria mea este golul!”
VIDEO | ”Acum se văd caracterele tari”. Mario Camora, mesaj ferm pentru colegi VIDEO | ”Acum se văd caracterele tari”. Mario Camora, mesaj ferm pentru colegi
VIDEO | Deac nu îşi explică prestaţia cu Rapid. ”Avem timp să ne revenim şi să ne batem acolo sus” VIDEO | Deac nu îşi explică prestaţia cu Rapid. ”Avem timp să ne revenim şi să ne batem acolo sus”
”Rotaru nu îl lasă să plece”. A fost dezvăluit motivul pentru care Reghecampf a plecat de la Universitatea Craiova după ce a fost prezentat la noua echipă: ”Rotaru nu îl lasă să plece.” | VIDEO EXCLUSIV ”Rotaru nu îl lasă să plece”. A fost dezvăluit motivul pentru care Reghecampf a plecat de la Universitatea Craiova după ce a fost prezentat la noua echipă: ”Rotaru nu îl lasă să plece.” | VIDEO EXCLUSIV
Alexia Putellas va fi audiată în cazul Rubiales Alexia Putellas va fi audiată în cazul Rubiales

VIDEO | Primul eşec pentru Laurenţiu Reghecampf de la revenirea în Superliga. ”Cu siguranţă echipa va arăta altfel la următorul meci”

CS Universitatea Craiova Publicat de Daian Cutu pe 27 aug 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38230/21297164/1/reghe.jpg

Laurenţiu Reghecampf, antrenorul echipei Universitatea Craiova, nu a fost mulţumit de atitudinea jucătorilor săi la partida de duminică seara, de la Ovidiu, pierdută în faţa echipei Farul.

”Nu am avut atitudine, am fost foarte slabi, delăsători Am greşit la ambele goluri. Nu golurile m-au deranjat cât m-a deranjat atitudinea Ia numite momente pe care le-am tratat cu superficialitate. Farul a fost mult peste noi, a avut şi în a doua repriză câteva ocazii foarte mari, din greşeli copilăreşti.

Această înfrângere nu se uită, ea rămâne pentru că este foarte dureroasă, mai ales după cum am pierdut. Sunt însă optimist şi sunt sigur că vom schimba lucrurile”, a declarat Laurenţiu Reghecampf.

Farul Constanţa a învins duminică, pe teren propriu, scor 2-0, formaţia Universitatea Craiova, într-un meci al etapei a şaptea din Superligă.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri