Ultima oră
E gata! Cine va arbitra derby-ul FCSB – Farul. Echipa lui Becali poate câştiga titlul

E gata! Cine va arbitra derby-ul FCSB – Farul. Echipa lui Becali poate câştiga titlul
Romario s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani: "Sunt rupt de oboseală, o să vină targa să mă ia"

Romario s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani: "Sunt rupt de oboseală, o să vină targa să mă ia"
Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu
E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!” E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!”
Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech
Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!” Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!”

VIDEO ǀ Prometey - ”U” BT Cluj-Napoca 81-92. Campioana României rămâne neînvinsă în ”şaisprezecimile” Champions League

Baschet Publicat de Daian Cutu pe 3 mar 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38217/20624753/1/ubt.jpg

Campioana României la baschet masculin, ”U” Banca Transilvania Cluj a învins joi, în Cehia, echipa ucraineană BC Prometey, meci mutat pe teren neutru din cauza conflictului armat. Ardelenii rămân astfel neînvinşi în grupa K din Top 16 al Bascketball Champions League.

Baschetbaliştii antrenaţi de Mihai Silvăşan au învins cu scorul 92-81 (43-39).

Partida a fost restantă din 1 februarie, când formaţia ucraineană acuza mai multe cazuri de Covid-19 în lot.

Campioana României va juca următoarea partidă pe teren propriu, în 8 martie, cu Unicaja Malaga.

În primul meci din grupă, U BT Cluj s-a impus în deplasare cu Unicaja Malaga, cu 79-73, iar în al doilea a dispus pe teren propriu de Filou Oostende, cu 86-75.

Campioana României s-a calificat direct în optimile Basketball Champions League, după ce a câştigat grupa preliminară G, cu un bilanţ de cinci victorii şi o înfrângere.

Din grupele optimilor de finală, primele două clasate se vor califica în sferturile de finală, iar câştigătoarele din această fază vor ajunge la Turneul Final Four, care va avea loc la Bilbao, între 6-8 mai.

”U” BT Cluj evoluează în premieră în Top 16 BCL, la a patra încercare de a trece de preliminarii. Clujenii au câştigat turneul preliminar al competiţiei din acest sezon, în septembrie, la Peristeri, iar apoi şi prima fază a grupelor.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Baschet

Ultimele articole Toate articolele