Ultima oră
NEWS ALERT | Ce lovitură pentru FCSB! Un jucător de bază s-a accidentat şi ar putea lipsi tot sezonul NEWS ALERT | Ce lovitură pentru FCSB! Un jucător de bază s-a accidentat şi ar putea lipsi tot sezonul
Andrei Borza a oferit prima reacţie după scandalul ieşirii în club: „Vreau să arăt tuturor că sunt cel mai bun!” Andrei Borza a oferit prima reacţie după scandalul ieşirii în club: „Vreau să arăt tuturor că sunt cel mai bun!”
”Vei antrena FCSB?”. Marius Şumudică recunoaşte: ”V-am spus!”
”Vei antrena FCSB?”. Marius Şumudică recunoaşte: ”V-am spus!”
Anunţul făcut de Dan Şucu înaintea partidei cu Universitatea Craiova. ”Echipa are nevoie de noi!” Anunţul făcut de Dan Şucu înaintea partidei cu Universitatea Craiova. ”Echipa are nevoie de noi!”
Pleacă Rrahmani din Giuleşti? Bergodi a făcut anunţul pe care toţi fanii Rapidului îl aşteptau Pleacă Rrahmani din Giuleşti? Bergodi a făcut anunţul pe care toţi fanii Rapidului îl aşteptau
Au bătut palma! Manchester City a realizat un transfer ce va intra în istorie Au bătut palma! Manchester City a realizat un transfer ce va intra în istorie

VIDEO ǀ Promisiunea lui Dan Nistor pentru fanii Universităţii Cluj: ”O să vedeţi!”

U Cluj Publicat de Emanoil Ursache pe 15 feb 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38242/21019996/1/chindia-targoviste-universitatea-craiova-superliga-superbet-29-11-2022-1.jpg

Experimentatul mijlocaş central Dan Nistor (34 de ani) le-a făcut o promisiune fanilor Universităţii Cluj, echipa la care transferul său liber de contract a fost confirmat recent.

Nistor s-a caracterizat ca fiind un jucător foarte ambţios şi a promis că această calitate se va vedea în prestaţiile sale în tricoul ”şepcilor roşii”.

Dan Nistor, pregătit de o nouă provocare

În plus, Nistor le-a transmis noilor săi coechipieri că trebuie să încerce să o aducă pe ”U” Cluj, formaţia clasată pe locul 14 de baraj pentru menţinerea în Superligă, ”acolo unde îi este locul”.

”Mă bucur că am ajuns aici. Un prim obiectiv este salvarea de la retrogradare. Să reuşim asta în primul rând, după care îmi voi pune alte obiective. Sunt un tip foarte ambiţios, iar asta o să vedeţi.

Nici nu am stat prea mult să mă gândesc. Soţia mea a avut un mare plus pentru acest transfer, deoarece este şi ea de aici, din zonă, din Alba Iulia.

”U” Cluj este un club cu o tradiţie imensă, un club mare, cu suporteri minunaţi. Noi trebuie să ne ridicăm la nivelul suporterilor şi să ducem ”U” Cluj acolo unde cred eu că îi este locul.

Este o situaţie foarte grea, dar caracterele se văd în momentele grele. Am venit de două zile. Cu mulţi am jucat la alte echipe sau la echipa naţională. Cred că echipa va ieşi din acea zonă a clasamentului.”, a declarat Dan Nistor, la conferinţa de presă de prezentare a sa la ”U” Cluj.

Pandurii Târgu Jiu, Universitatea Craiova, Dinamo Bucureşti, CFR Cluj, CS Mioveni şi Thonon Évian Grand Genève FC sunt echipele din CV-ul lui Dan Nistor. El a câştigat campionatul cu CFR Cluj (2017-2018), Cupa Ligii cu Dinamo (2016-2017), Cupa României (2020-2021) şi Supercupa (2021-2022) cu Universitatea Craiova.

  • 394 de meciuri a jucat Dan Nistor în Superligă, în care a marcat 36 de goluri şi a oferit 88 de pase decisive. 7 selecţii a adunat Nistor pentru naţionala României. 

Sursa foto: Sport Pictures

mail-share icon Email
viewscnt

U Cluj

Ultimele articole Toate articolele