Ultima oră
Răzvan Bureleanu a anunţat un nou parteneriat. „Investiţia în copii, garanţia unui viitor mai bun al societăţii noastre şi al fotbalului românesc” Răzvan Bureleanu a anunţat un nou parteneriat. „Investiţia în copii, garanţia unui viitor mai bun al societăţii noastre şi al fotbalului românesc”
Constantin Budescu, OUT de la Farul Constantin Budescu, OUT de la Farul
S-a schimbat arbitrul pentru FCSB - Rapid! Kovacs, „retrogradat” după Barcelona - PSG. Cine va fi la centrul partidei de pe „Arena Naţională” S-a schimbat arbitrul pentru FCSB - Rapid! Kovacs, „retrogradat” după Barcelona - PSG. Cine va fi la centrul partidei de pe „Arena Naţională”
Scoţienii au făcut anunţul! Ianis Hagi, pe picior de plecare: „Pare inevitabil” Scoţienii au făcut anunţul! Ianis Hagi, pe picior de plecare: „Pare inevitabil”
Curăţenie totală la Universitatea Craiova după venirea lui Gâlcă! Doar 5 jucători sunt de neatins Curăţenie totală la Universitatea Craiova după venirea lui Gâlcă! Doar 5 jucători sunt de neatins
Guvernul american va despăgubi gimnastele care au fost victimele lui Larry Nassar Guvernul american va despăgubi gimnastele care au fost victimele lui Larry Nassar

VIDEO | Protest la Rapid - Farul! Jucătorii au întârziat startul de meci

Cupa României Publicat de Daian Cutu pe 9 nov 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38111/20914914/1/protest.png

Rapid – Farul, partidă din etapa a 2-a a fazei grupelor din Cupa României, se dispută în această seară, de la ora 21:00, LIVE pe Prima Sport 1 şi www.primaplay.ro. Echipele sunt pentru a doua oară faţă în faţă în acest sezon. S-au întâlnit şi în SuperLiga României, iar scorul partidei din Giuleşti a fost egal, 1-1.

Rapid şi Farul fac parte din Grupa C a Cupei României, iar în prima rundă doar giuleştenii au câştigat. Formaţia lui Adrian Mutu s-a impus cu 4-1 în faţa CSC Dumbrăviţa, din Liga 2, iar trupa lui Gică Hagi a remizat cu echipa de Liga 3- CSM Alexandria, scor 2-2.

Startul partidei a fost amânat. Jucătorii celor de la Rapid au întârziat să dea lovitura de start a partidei câteva zeci de secunde, iar suporterii au tăcut primele 10 minute.

Motivul este legat de faptul că fanii acuză tratamentele abuzive la care sunt supuşi de către forţele de ordine. "Libertate pentru suporteri", a fost lozinca care a răsunat din tribune.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Cupa României

Ultimele articole Toate articolele