Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

VIDEO | PSG a învins Juventus, scor 2-1, în derby-ul primei seri din Liga Campionilor. "Dubla" lui Kylian Mbappe a decis meciul din capitala Franţei

Champions League Publicat pe 6 sep 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38107/20851611/1/mbk.jpg


PSG a luat startul perfect în Liga Campionilor 2022/2023! Echipa lui Christophe Galtier a învins Juventus, 2-1, în direct la Prima Sport 1 şi Prima 4K mulţumită unei duble a lui Kylian Mbappe.
 
PSG - Juventus ar fi trebuit să fie un meci echilibrat, cu Max Allegri capabil să pună reale probleme, dar prima jumătate a primei reprize a oferit indicii clare asupra faptului că trupa din Piemont nu se poate ridica, momentan, la nivelul mingicarilor din capitala Franţei. Lucru expus din plin încă din minutul 5, când Neymar a scos din joc întreaga defensivă adversă cu o pasă de efect, iar Kylian Mbappe a marcat pentru 1-0.
 

Prima şi singura şansă a oaspeţilor în prima repriză a venit în minutul 19, când polonezul Milik a câştigat duelul aerian cu Sergio Ramos, dar Donnarumma a avut un reflex foarte bun.
 

La trei minute distanţă, Neymar, Mbappe şi Hakimi s-au distrat în flancul drept al apărării italienilor, iar superstarul francez marca pentru un 2-0 venit cât se poate de logic, pe fondul unui joc mult mai bun al formaţiei din Paris, chiar şi fără un Leo Messi într-o formă excepţională.
 

După ce Neymar (37) a cerut penalty şi nu l-a primit din partea lui Anthony Taylor, Mbappe a ratat şansa hat-trick-ului ca urmare a unui contraatac excelent lansat de Leo Messi. În locul unei pase la Neymar, aflat singur în faţa porţii, campionul mondial din 2018 a preferat o finalizare la colţul scurt, cu dreptul, dar a ratat complet şutul şi l-a enervat teribil pe colegul brazilian din linia ofensivă.



Ocaziile nu s-au răzbunat

La două minute distanţă, Neymar a avut şi mai multe de obiectat când a observat că în loc de 3-0 s-a făcut 2-1. La o neatenţie a lui Donnarumma, rezerva McKennie i-a răsplătit încrederea lui Allegri, care-l introdusese la pauză, şi a redus diferenţa cu o lovitură de cap.
 

Imediat, Donnarumma a reuşit să se revanşeze în faţa colegilor şi a respins lovitura de cap a lui Duşan Vlahovic, marcând un moment psihologic al partidei de pe Parc des Princes.
 

În minutul 64, Mbappe a mai avut o şansă de a realiza tripla. Servit de Neymar, a finalizat cu stângul la colţul lung, dar a ratat de puţin ţinta.



Cu Donnarumma capabil să-l blocheze şi pe Locateli după o recentrare a lui Kostic, PSG a ştiut cum să absoarbă presiunea din final a italienilor şi a protejat bine poarta campionului european din 2021. PSG - Juventus s-a terminat 2-1, scor care putea fi şi mai mare dacă Mbappe era şi mai atent în faţa porţi. Sau dacă Perin nu-l bloca pe Neymar în minutul 90.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri