Ultima oră
VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie
VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi
Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV
VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin
VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei” VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei”
Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter” Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter”

VIDEO | PSG – Angers 2-0. Parizienii s-au impus cu ceva emoţii în faţa ”lanternei roşii” din Ligue 1

Ligue 1 Publicat pe 11 ian 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38120/20977314/5/profimedia-0749096867.jpg

PSG s-a impus cu 2-0 în faţa lui Angers, după un meci în care parizienii au avut ceva emoţii în faţa ”lanternei roşii” din Ligue 1.

Gruparea din capitala Franţei a deschis repede scorul prin Ekitike, în minutul 5 şi a mai avut o singură ocazie clară de a marca, prin Sergio Ramos, dar loviutra sa de cap a fost parată. În a doua parte Angers a fost destul de periculoasă şi i-a pus probleme serioase echipei lui Galtier. Visul lui Angers de a egala a fost spulberat în minutul 74, când Leo Messi a marcat şi a decis scorul final al partidei.

PSG se află pe primul loc în Ligue 1 şi s-a distanţat la 6 puncte de principala urmăritoare, Lens.

PSG – Angers, 2-0 (Ekitike H. 5', Messi L. 74')

Echipele de start:

  • PSG: Donnarumma - Mukiele, Sergio Ramos, Marquinhos, Bernat - Ruiz, Danilo, Vitinha - Neymar, Messi, Ekitike
  • Angers: Bernardoni - Bamba, Hountondji, Blazic, Doumbia - Mendy, Bentaleb, Capelle, Hunou - Abdelli, Sima

Min. 90+4: Final de partidă!

Min. 74: GOL marcat de PSG. Leo Messi înscrie simplu, în urma unei faze superbe. Mukiele îşi trece în cont a doua pasă de gol.

Min. 46: A început repriza a doua!

Min. 45: Final de primă repriză!

Min. 24: Ocazie mare pentru PSG, Messi îi pune mingea pe cap lui Sergio Ramos, dar spaniolul nu poate să înscrie din câţiva metri.

Min. 5: GOL marcat de PSG! Ekitike primeşte perfect de la Mukiele şi deschide scorul.

Min. 1: A început partida!

_________________________________________________________________________________________________________________________________________

Învinsă runda trecută surprinzător în deplasarea de la Lens (1-3), PSG are ocazia să se revanşeze în faţa propriilor fani. Fără Mbappe, învoit e conducerea clubului, dar cu Messi în echipă, campioana Franţei e favorită certă în faţa ultimei clasate.

De altfel, Angers nu a mai câştigat un meci din 18 septembrie, când se impunea surprinzător pe terenul celor de la Nice, scor 1-0. Era runda a opta, iar între timp s-a ajuns la etapa a 18-a, ceea ce înseamnă un şir de 9 meciuri consecutive în Ligue 1 fără victorie pentru Angers. Mai mult, în tot acest interval oaspeţii de miercuri seara de pe „Parc des Princes” nu au reuşit să obţină nici măcar o remiză în campionat.

Pentru PSG, în schimb, lucrurile sunt clare. Dacă Angers e ultima cu doar 8 puncte, parizienii conduc cu 44 de puncte, cu 4 în plus faţă de următoarea clasată, Lens, şi cu 8 în faţa celor de la Marseille.

Meciul PSG – Angers se va juca miercuri seara, de la ora 22.00, şi se vede în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Ligue 1

Ultimele articole Toate articolele