Ultima oră
Scrimă: România este vicecampioană europeană la sabie masculin echipe Scrimă: România este vicecampioană europeană la sabie masculin echipe
Universitatea Craiova, amical cu echipa lui Adrian Rus. Rezultatul partidei Universitatea Craiova, amical cu echipa lui Adrian Rus. Rezultatul partidei
Simone Tempestini, noul lider al campionatului după victoria de la Raliul Clujului
Simone Tempestini, noul lider al campionatului după victoria de la Raliul Clujului
I-am impresionat pe britanici! Pe ce loc se situează selecţionata pregătită de Edi Iordănescu I-am impresionat pe britanici! Pe ce loc se situează selecţionata pregătită de Edi Iordănescu
Gabi Balint şi-a spus „oful” după înfrângerea cu Belgia: „Trebuie să recunoaştem” Gabi Balint şi-a spus „oful” după înfrângerea cu Belgia: „Trebuie să recunoaştem”
EXCLUSIV | Declaraţie curajoasă înainte de meciul României cu Slovacia. „I-am văzut, în mod normal nu au cum să ne dea gol” EXCLUSIV | Declaraţie curajoasă înainte de meciul României cu Slovacia. „I-am văzut, în mod normal nu au cum să ne dea gol”

VIDEO | PSG - Borussia Dortmund e şi un duel al coregrafiilor. Parizienii au pregătit ceva special

Champions League Publicat de Daian Cutu pe 7 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38107/21583599/1/psg.png

PSG şi Borussia Dortmund se întâlnesc, astăzi, de la ora 22:00. Returul semifinalei din Champions League va fi în direct la Prima Sport 1 şi online pe PrimaPlay.ro.

Confruntarea este şi un duel al galeriilor. Nemţii au creat o atmosferă fabuloasă în tur, iar francezii au venit cu o replică pe măsură la ”Zidul Galben”. De menţionat este faptul că s-au folosit şi torţe, ce nu au fost aruncate pe teren, astfel, disputa nu a fost periclitată.

Deşi nemţii au câştigat meciul tur, cu scorul de 1-0, parizienii rămân favoriţi la calificare în viziuna caselor de pariuri. Unicul gol din tur a fost marcat de Fullkrug, în minutul 36.

Dortmund nu a pierdut niciodată pe teren propriu cu PSG, lucrurile sunt diametral opuse la întâlnirile de la Paris. PSG a scos două victorii şi un egal, în precedentele trei meciuri împotriva Borussiei de pe teren propriu. Mai mult decât atât, formaţia franceză nu a primit vreun gol de la Dortmund.

 

mail-share icon Email
viewscnt