Ultima oră
"Se vorbeşte mai mult despre Rapid, despre CFR! Să nu uitaţi". Oficialul Farului a intrat în direct şi s-a dezlănţuit | VIDEO EXCLUSIV "Se vorbeşte mai mult despre Rapid, despre CFR! Să nu uitaţi". Oficialul Farului a intrat în direct şi s-a dezlănţuit | VIDEO EXCLUSIV
Un adolescent francez, arestat cu privire la un plan de atentat la La Défense în timpul Jocurilor Olimpice Un adolescent francez, arestat cu privire la un plan de atentat la La Défense în timpul Jocurilor Olimpice
VIDEO | Florinel Coman, gest emoţionant după ce a marcat cu Sepsi VIDEO | Florinel Coman, gest emoţionant după ce a marcat cu Sepsi
Jaqueline Cristian s-a calificat în turul secund la Madrid. Prestaţie perfectă contra unei jucătoare mai bine clasată Jaqueline Cristian s-a calificat în turul secund la Madrid. Prestaţie perfectă contra unei jucătoare mai bine clasată
Final de sezon perfect pentru Gică Hagi. ”Acum e bine, am revenit la identitatea noastră” Final de sezon perfect pentru Gică Hagi. ”Acum e bine, am revenit la identitatea noastră”
VIDEO | Sepsi - FCSB 1-1, în direct la Prima Sport 1! Varga egalează! VIDEO | Sepsi - FCSB 1-1, în direct la Prima Sport 1! Varga egalează!

VIDEO | PSG - Marseille, la ora 21:45, în direct pe Look Sport 2. Cei 3 fantastici sunt pregătiţi să facă spectacol

Ligue 1 Publicat de Ovidiu Neacşu pe 17 apr 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38120/20675553/1/profimedia-0639678543.jpg

Astăzi va avea loc partida, PSG - Marseille, la ora 21:45, din etapa a XXXI, de Ligue 1. Meciul poate fi urmărit în direct pe Look Sport 2 şi online pe PrimaPlay.ro.

PSG se îndreaptă spre un nou titlu de campioană în Franţa. Echipa din Paris s-a aflat pe primul loc încă de la începutul sezonului şi nicio echipă nu a putut să îi pună probleme anul acesta, în competiţia internă. Totuşi parizienii îşi întâlnesc rivala şi ca de fiecare dată se anunţă un meci încins între cele două.

Marseille se află pe locul 2 în campionat, dar la 12 puncte de primul loc, ocupat desigur de echipa din capitala Franţei. Ca în toate meciurile cu eterna rivală, OM va da tot ce are mai bun să câştige. 

Atacul fabulos a lui PSG merge de minune, în recitalul de runda trecută cu Clermont, ce s-a închiat 6-1, Mbappe şi Neymar au marcat câte un ”hattrick”, în timp ce Messi a dat 3 pase decisive. Cei trei au mai marcat şi acum 2 etape.

Mbappe este golgheterul din Ligue 1 cu 20 de reuşite, de partea cealaltă Dimitri Payet a punctat de 10 ori în actuala stagiune. 

Echipe posibile:

Paris Saint-Germain: Donnarumma; Hakimi, Marquinhos, Kimpembe, Mendes; Pereira, Gueye, Verratti; Messi, Mbappe, Neymar

Marseille: Mandanda; Rongier, Saliba, Caleta-Car, Peres; Guendouzi, Kamara, Gerson; Under, Dieng, Payet

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ligue 1

Ultimele articole Toate articolele