Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

VIDEO | PSG nu a dezamăgit la primul meci pe Parc de Princes, câştigat cu 5-2, în noul sezon de Ligue 1! Dublă pentru Neymar şi gol acrobatic pentru Mbappe cu Montpellier

PSG Publicat pe 14 aug 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38299/20814937/2/profimedia-0713834273.jpg

PSG s-a impus, în direct la Prima Sport 4, cu scorul de 5-2 în faţa formaţiei Montpellier. Mbappe & co. nu au avut aproape nicio emoţie în etapa a doua din Ligue 1.

Mbappe nu a putut să înscrie din penalty în minutul 23, însă Falaye Sacko a fost prins pe picior greşit, moment în care şi-a trimis balonul în proprie poartă (39’), consimţind deschiderea scorului.

Neymar, în minutul 43, tot din lovitură de pedeapsă, a stabilit scorul primei reprize, 2-0 pentru parizieni. Acelaşi star brazilian şi-a trecut în cont dubla (51’), cu o lovitură de cap ce i-a evidenţiat intuiţia excelentă.

În minutul 58, Wahbi Khazri a marcat golul care pentru moment i-a readus pe oaspeţi în joc. Nu au durat, însă, mult speranţele minime ale acestora. Mbappe, în minutul 69, a dus scorul la 4-1 pentru PSG printr-o execuţie acrobatică.

Cu trei minute înaintea finalului timpului regulamentar, Renato Sanches, noul transfer al parizienilor, a marcat din pasa lui Mendes. Ultimul ”cuvânt” l-au avut de spus în confruntare învinşii. În minutul 90 + 1, Enzo Tchato a închis tabela: PSG – Montpellier, 5-2.

Anterior, PSG învinsese Clermont în deplasare, scor 0-5. Parizienii vor juca în etapa a 3-a din Ligue 1, în deplasare, cu Lille.

Montpellier câştigase, pe teren propriu, cu 3-2, în faţa formaţiei Troyes, în runda inaugurală a campionatului Franţei. Etapa următoare, va întâlni acasă Auxerre.

Tot sâmbătă, AS Monaco a remizat cu Rennes, scor 1-1. Au marcat: Emboblo 72’ / Laborde 59’. În minutul 15, de la gazde a fost eliminat Fofana.

Partidele Ajaccio – Lens, Auxerre – Angers, Reims – Clermont, Troyes – Toulouse, Nice – Strasbourg şi Brest – Marseille sunt programate duminică.

VIDEO | PSG debutează acasă în noul sezon de Ligue 1, LIVE pe Prima Sport 4 şi PrimaPlay.ro! Meciul cu Montpellier, azi de la ora 22:00

PSG debutează pe teren propriu în noul sezon de Ligue 1, în direct pe Prima Sport 4 şi www.primaplay.ro! Parizienii au meciul cu Montpellier sâmbătă, de la ora 22:00. Ei vin după victorii categorice în primele două partide al stagiunii.

PSG a trecut cu 4-0 de Nantes în Supercupa Franţei, pentru ca apoi să învingă Clermont, în etapa 1 din Ligue 1, cu scorul de 5-0! Messi, Neymar şi Mbappe par în mare formă, astfel că un nou titlu în Franţa este foarte probabil. Miza cea mare este în Liga Campionilor, unde parizienii vor, în sfârşit, râvnitul trofeu.

În ceea ce o priveşte pe Montpellier, şi ea a debutat cu victorie în Ligue 1, scor 3-2 cu Troyes, pe teren propriu. Nu a avut însă cele mai bune rezultate în meciurile amicale ale verii, pe care le-a pierdut pe linie, cinci din cinci şi doar într-un duel a primit doar un singur gol.

Ultima partidă directă dintre Montpellier şi PSG s-a terminat cu victoria formaţiei lui Messi, scor 4-0.

PSG nu şi-a încheiat campania de achiziţii. Parizienii îl vor şi pe Fabian Ruiz

Paris Saint-Germain nu şi-a încheiat campania de achiziţii din această vară, chiar dacă au adus câţiva jucători fabuloşi şi lotul lor arată senzaţional.

Parizienii mai vor un jucător în compartimentul median, iar Fabian Ruiz (26 de ani) este alegerea lui Luis Campos, noul preşedinte al lui PSG. Spaniolul lui Napoli a fost un jucător curtat de mai multe echipe în trecut, dar suma pe care o cerea Napoli în schimbul lui a fost considerată prea mare de multe forţe ale Europei. 

Nu şi de PSG, care vrea să profite de faptul că spaniolul intră în ultimul an de contract şi pot să îl aducă pentru o sumă mai mică. Conform jurnalistului italian Fabrizio Romano, Fabian Ruiz s-a înţeles deja cu formaţia din capitala Franţei, iar negocierile cu Napoli sunt aproape de final. Tot el dezvălui că şi Real Madrid l-ar fi dorit pe mijlocaş, dar voiau să îl ia liber de contract, în vara lui 2023.

Pe lângă transferul lui Fabian Ruiz, cele două cluburi negociază şi venirea la Napoli a portarului Keylor Navas, care pare că nu vrea să rămână rezerva lui Donnarumma la PSG.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

PSG

Ultimele articole Toate articolele