Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

VIDEO | PSG - Reims 1-1. Oaspeţii au dat lovitura la ultima fază a meciului şi parizienii pierd puncte importante

Ligue 1 Publicat de Ovidiu Neacşu pe 29 ian 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38120/20997597/5/fnqxugywiaasak7.jpg

PSG a scăpat victoria printre degete în partida încheiată la egalitate cu Reims, scor 1-1, din runda 20 din Ligue 1. Oaspeţii au marcat golul egalizator la ultima fază a meciului.

Parizienii au deschis scorul prin Neymar, în urma unei faze la care brazilianul a profitat de mingea ajunsă cu noroc la el şi a driblat tot ce a avut în cale, finalizând cu o scăriţă superbă.

Câteva minute mai târziu a urmat o fază complicată la cealaltă poartă, iar centralul l-a eliminat pe Verratti, după ce a fost chemat la VAR să revadă faultul făcut de mijlocaşul italian. 

Finalul a fost presărat cu dramatism în momentul în care Balogun a reuşit să îl învingă pe Donnarumma la ultima fază a meciului şi a smuls un punct nesperat.

PSG rămâne pe primul loc în Ligue 1, dar ocupanta poziţiei secunde, Lens, e la doar trei puncte distanţă.

_________________________________________________________________________________________________________________________________________

PSG vine după înfrângerea surprinzătoare din campionat, 1-0 în deplasarea de la Rennes, dar rămâne pe prima poziţie în Ligue 1, la 3 ”lungimi” de ocupanta locului 2, Lens. Parizienii au şanse mari înceapă încă din primul minut cu tripleta fantastică din atac: Messi, Mbappe, Neymar. Trupa antrenată de Christophe Galtier nu are voie să facă paşi greşiţi în meciul cu Reims, având în vedere bilanţul bun a lui Lens din ultima perioadă.

De cealaltă parte, Reims se află pe poziţia 11 în Ligue 1, dar nu a mai pierdut de 6 meciuri şi pare capabilă să o încurce pe actuala campioană a Franţei. Cele două echipe au încheiat la egalitate, cu scorul de 0-0, partida disputată în luna octombrie, atunci Reims oprise seria de 5 înfrângeri consecutive în faţa parizienilor.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Ligue 1

Ultimele articole Toate articolele