Ultima oră
NEWS ALERT | Echipa României şi-a aflat adversara din optimile BJK Cup NEWS ALERT | Echipa României şi-a aflat adversara din optimile BJK Cup
S-a aprobat! Un nou stadion, gata să fie construit în România S-a aprobat! Un nou stadion, gata să fie construit în România
E gata! Când va semna Florinel Coman cu viitoarea echipă E gata! Când va semna Florinel Coman cu viitoarea echipă
Alexandru Deaconu, delegat la o semifinală de cupă europeană Alexandru Deaconu, delegat la o semifinală de cupă europeană
Dan Şucu a reacţionat! Ce a spus acţionarul majoritar de la Rapid despre demisia lui Daniel Niculae Dan Şucu a reacţionat! Ce a spus acţionarul majoritar de la Rapid despre demisia lui Daniel Niculae
Şoc la Rapid! Daniel Niculae şi-a dat demisia Şoc la Rapid! Daniel Niculae şi-a dat demisia

VIDEO | PSG - Strasbourg 4-2, în primul meci al sezonului pe Parc des Princes. Mbappe a contribuit la trei goluri

Ligue 1 Publicat de Daian Cutu pe 14 aug 2021
mail-share icon Email

 

//i0.1616.ro/media/581/3142/38120/20360278/2/oc2.png

 

PSG a început cu dreptul în faţa propriilor fani, 4-2 pe teren propriu cu Strasbourg, la finalul unui meci în care Mbappe a creat trei dintre cele patru goluri ale vicecampioanei Franţei.
 
Început cu un gol controversat al lui Icardi, în minutul 3, PSG - Strasbourg s-a transformat într-un antrenament cu public până la pauză. Mbappe a marcat cu noroc (24), apoi l-a servit perfect pe Draxler (26), iar neamţul a făcut 3-0. Ceea ce trebuia să fie o continuare pozitivă a serii în care Messi, Ramos, Wijnaldum, Hakimi şi Donnarumma au fost prezentaţi oficial s-a transformat într-un meci cu emoţii: mai întâi Gameiro (53) s-a desprins de lângă Kimpembe şi a marcat pentru 3-1, apoi golgheterul Ajorque a înscris cu capul (64) pentru 3-2.
 
Liniştea a fost adusă de Sarabia, în minutul 86, la cinci minute după ce oaspeţii au rămas în zece oameni, după un al doilea assist al lui Mbappe!

PSG - Strasbourg 4-2 (Icardi 3, Mbappe 24, Draxler 26, Sarabia 86 / Gameiro 53, Ajorque 64), live pe Look Sport 3

  • PSG: Navas - Hakimi, Kehrer, Kimpembe, Diallo - Herrera, Dina, Wijnaldum - Draxler, Mbappe, Icardi
  • Strasbourg: Sels - Fila, Perrin, Sissoko, Djiku, Lienard - Aholou, Prcic, Bellegarde - Gameiro, Ajorque
Minutul 86: GOL PSG! La cinci minute după ce oaspeţii au rămas în zece oameni, Mbappe a mai creat un gol: pasă perfectă în faţa porţii, de unde Sarabia a făcut 4-2.

Minutul 64: GOL STRASBOURG! Ajorque reia superb cu capul, la colţul lung, şi petrecerea pariziană nu mai e chiar o petrecere!

Minutul 53: GOL STRASBOURG! Thomasson centrează, Gameiro se desprinde de lângă Kimpembe şi marchează pentru 3-1.

Minutul 26: GOL PSG! Imediat după reuşita de 2-0, Mbappe centrează în faţa porţii, mingea e deviată şi ajunge la Draxler, iar neamţul o împinge în poarta goală.



Minutul 24: GOL PSG! Mbappe încearcă un şut plasat la colţul lung, Ajourque deviază nefericit şi îl ajută pe starul francez să înceapă sezonul cu o reuşită în faţa fanilor care l-au huiduit la începutul meciului.



Minutul 3: GOL PSG! Diallo centrează din stânga, Icardi marchează cu capul, iar golul e validat în ciuda unor mari suspiciuni de ofsaid.



În prima etapă, parizienii au ofert o vacanţă prelungită aproapte tuturor vedetelor, însă au reuşit să se impună contra nou promovatei Troyes, scor 2-1. La meciul cu Strasbourg se aşteaptă că Pochettino să trimită în teren tot ce are mai bun, în afara lui Sergio Ramos, încă nerefăcut.

Strasbourg a început sezonul cu un eşec, 0-2 acasă, cu Angers.

Totul despre transferul deceniului

Leo Messi (34 de ani) a semnat un contract pe două sezoane cu PSG şi a fost prezentat miercuri, în cadrul unei ceremonii la arena Parc des Princes. Starul Argentinian a dezvăluit că a discutat cu Neymar, Angel Di Maria şi Leandro Paredes, înainte de a veni la Paris, dar jucătorul care îl impresionează cel mai mult este italianul Marco Verratti.

Leo Messi, care a primit tricoul cu numărul 30, a declarat că vrea să câştige Liga Campionilor cu PSG, echipă care n-are în palmares acest trofeu. În acelaşi timp, argentinianul n-a mai simţit bucuria triumfului suprem în UCL din 2015.

Conform presei franceze, Messi a încasat o primă de 25 de milioane de euro la semnarea contractului cu PSG, unde va avea un salariu net de 35 milioane euro pe sezon.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ligue 1

Ultimele articole Toate articolele