Ultima oră
Constantin Budescu, OUT de la Farul Constantin Budescu, OUT de la Farul
S-a schimbat arbitrul pentru FCSB - Rapid! Kovacs, „retrogradat” după Barcelona - PSG. Cine va fi la centrul partidei de pe „Arena Naţională” S-a schimbat arbitrul pentru FCSB - Rapid! Kovacs, „retrogradat” după Barcelona - PSG. Cine va fi la centrul partidei de pe „Arena Naţională”
Scoţienii au făcut anunţul! Ianis Hagi, pe picior de plecare: „Pare inevitabil” Scoţienii au făcut anunţul! Ianis Hagi, pe picior de plecare: „Pare inevitabil”
Curăţenie totală la Universitatea Craiova după venirea lui Gâlcă! Doar 5 jucători sunt de neatins Curăţenie totală la Universitatea Craiova după venirea lui Gâlcă! Doar 5 jucători sunt de neatins
Guvernul american va despăgubi gimnastele care au fost victimele lui Larry Nassar Guvernul american va despăgubi gimnastele care au fost victimele lui Larry Nassar
Moment inedit în Conference League! A primit două cartonaşe galbene,dar nu a fost eliminat Moment inedit în Conference League! A primit două cartonaşe galbene,dar nu a fost eliminat

VIDEO ǀ PSG, victorie în repriza a doua cu Montpellier! Mbappe, ratare incredibilă, Messi, din nou decisiv

Fotbal Internațional Publicat pe 2 feb 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/20999271/2/psg-2023.jpg

 

Rănită în orgoliu după neaşteptatul egal de pe teren propriu, din runda trecută, cu Reims, PSG nu concepea să rateze cele 3 puncte în sudul Franţei, la Montpellier, LIVE pe Prima Sport 2, miercuri! Parizienii nu au făcut pasul greşit şi s-au impus cu scorul de 3-1.

Diferenţa dintre cele două echipe e uriaşă, la fel şi cota jucătorilor. Oricare dintre Messi, Mbappe şi Neymar valorează mai mult decât întregul lot al celor de la Montpellier, echipă care se chinuie în clasament. Montpellier este cotată la 103 milioane de euro, iar starul echipei, Elye Wahi, costă 18 milioane şi e cel mai scump fotbalist al „sudiştilor”.

PSG are şi avantajul rezultatelor directe. În ultimele două meciuri oficiale dintre cele două echipe, campioana Franţei a marcat de 9 ori şi a încasat două goluri. De altfel, în turul campionatului, parizienii s-au impus fără emoţii, 5-2, pe „Parc des Princes”.

Cu toate acestea, scorul la pauză a fost egal, 0-0, dar Mbappe a ratat o lovitură de la 11 metri în minutul 10. În plus, în minutul 35, reuşita lui Messi a fost anulată pe motiv de offside. În altă ordine de idei, PSG a fost nevoită, în prima repriză, să îi schimbe pe Mbappe şi Ramos, accidentaţi.

PSG a început în forţă repriza a doua şi a deschis scorul din minutul 55, prin Ruiz. A făcut 2-0 prin Messi, în minutul 72, iar ulterior gazdele au revenit prin Nordin, în minutul 89. A rezolvat partida şi scorul final, 3-1, Zaire-Emery, cu reuşita din minutul 90+1.

 


Înaintea meciului de azi, PSG e lider în Ligue 1 şi are 48 de puncte, cu doar 3 mai mult decât are Lens şi cu 5 mai mult decât echipa de pe poziţia a treia, Marseille. De cealaltă parte, Montpellier se află pe locul 14 şi are doar 20 de puncte.

 

Pe lângă Montpellier - PSG, posturile Prima Sport vor transmite şi alte meciuri din etapa a 21-a din Ligue 1, toate miercuri, după următorul program:

 

Ora            Meci                        Post TV

 

20:00  Nantes - Marseille - Prima Sport 1

20:00  Angers- Ajaccio - Prima Sport PPV1

20:00  Lille - Clermont - Prima Sport 3

20:00  Reims - Lorient - Prima Sport 4

20:00  Toulouse - Troyes - Prima Sport 5

22:00  Monaco Auxerre - Prima Sport 4

22:00  Lyon - Brest - Prima Sport 5

22:00  Lens - Nice - Prima Sport PPV1

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri