Ultima oră
Bogdan Lobonţ a fost deranjat de o întrebare la conferinţa de presă dinaintea meciului cu Universitatea Craiova. ”De unde ştiţi voi” Bogdan Lobonţ a fost deranjat de o întrebare la conferinţa de presă dinaintea meciului cu Universitatea Craiova. ”De unde ştiţi voi”
Un titular de la CFR Cluj l-a înjurat pe David Miculescu! Care a fost reacţia jucătorilor campioanei Un titular de la CFR Cluj l-a înjurat pe David Miculescu! Care a fost reacţia jucătorilor campioanei
Minaur Baia Mare, înfrângere cu Valur şi în returul semifinalelor din European Cup
Minaur Baia Mare, înfrângere cu Valur şi în returul semifinalelor din European Cup
Bologna se încurcă de codaşa Udinese şi ratează şansa de a urca pe podium în Serie A Bologna se încurcă de codaşa Udinese şi ratează şansa de a urca pe podium în Serie A
VIDEO | Poli Iaşi - UTA Arad 0-1, în direct la Prima Sport 1! Ezekiel deschide scorul VIDEO | Poli Iaşi - UTA Arad 0-1, în direct la Prima Sport 1! Ezekiel deschide scorul
Neluţu Varga a reacţionat după declaraţiile făcute de Gigi Becali! ”Nu are nicio treabă cu antrenoratul” Neluţu Varga a reacţionat după declaraţiile făcute de Gigi Becali! ”Nu are nicio treabă cu antrenoratul”

VIDEO | Punct final în trilogia Miocic - Cormier, după un adevărat thriller! Miocic, cel mai bun "greu" din istoria UFC, după o victorie spectaculoasă

UFC Publicat pe 16 aug 2020
mail-share icon Email

Galele UFC din 2020 sunt LIVE pe posturile Look şi vă sunt prezentate de Casa Pariurilor.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38222/19452757/2/mioc-cor.jpg

Stipe Miocic l-a învins la decizie pe Daniel Cormier, în main event-ul UFC 252, şi şi-a păstrat centura de campion mondial la categoria grea, după un meci extrem de spectaculos, transmis în direct de LookSport 3 Motors & Fights.

Miocic şi Cormier s-au aflat faţă în faţă pentru a treia oară în ringul UFC şi au oferit cel mai bun meci de până acum chiar în finalul "trilogiei".

Miocic s-a impus prin decizie unanimă, după 5 runde epuizante, la capătul cărora învinsul, Daniel Cormier, a vorbit deschis despre retragere.

Campionul mondial en-titre ajunge la un record 8-1 din 2015 până în prezent, cu 6 dintre cele opt victorii venind în meciuri pentru centură.

Vezi mai jos cele mai tari momente ale duelului Miocic - Cormier 3

mail-share icon Email
viewscnt

UFC

Ultimele articole Toate articolele