Ultima oră
Xabi Alonso a decis unde va antrena sezonul viitor! Xabi Alonso a decis unde va antrena sezonul viitor!
Revenire de senzaţie la naţională? Un veteran e propus pentru postul de fundaş stânga. ”E posibil să se gândească” Revenire de senzaţie la naţională? Un veteran e propus pentru postul de fundaş stânga. ”E posibil să se gândească”
Fost ofiţer în armata franceză, despre riscurile de securitate la JO: ”Există ameninţări tot timpul. Nu poţi să te opreşti să respiri doar pentru că eşti ameninţat” Fost ofiţer în armata franceză, despre riscurile de securitate la JO: ”Există ameninţări tot timpul. Nu poţi să te opreşti să respiri doar pentru că eşti ameninţat”
Flavio Briatore, operat pe inimă la Milano după descoperirea unei tumori benigne Flavio Briatore, operat pe inimă la Milano după descoperirea unei tumori benigne
Plecarea lui Hagi de la Farul a fost anunţată, iar ”Regele” recunoaşte: ”Am declarat că mi-aş dori să antrenez şi o altă echipă.”
Plecarea lui Hagi de la Farul a fost anunţată, iar ”Regele” recunoaşte: ”Am declarat că mi-aş dori să antrenez şi o altă echipă.”
Anca Todoni, eliminată în optimi la turneul WTA 125 de la San Luis Anca Todoni, eliminată în optimi la turneul WTA 125 de la San Luis

VIDEO | Puşcaş şi-a regăsit forma. Românul a marcat o dublă pentru Pisa

Stranieri Publicat pe 18 apr 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/20678560/1/gp.jpg


Fotbalistul echipei Pisa, George Puşcaş, a înscris două goluri în meciul câştigat, luni, pe teren propriu, cu scorul de 3-1, în faţa echipei Como, în etapa XXXV din Serie B.
 
Puşcaş a marcat în minutele 8 şi 78. Celălalt gol al învingătorilor a fost marcat de Torregrossa, în minutul 68, din penalti, iar pentru Como a marcat Gliozzi ’63.
George Puşcaş a jucat până în minutul 85. Celălalt român de la Pisa, Marius Marin, a jucat până în minutul 84.
 
Pisa ocupă locul 3 în clasament, cu 63 de puncte, în timp ce Como este pe 14, cu 44. Lider este Cremonese, care are 66 de puncte.
 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele