Ultima oră
VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia
VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi
Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea” Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea”
”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri ”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri
Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”

Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”
Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm” Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm”

VIDEO ǀ Puştii lui Hagi lucrează ca la carte. Mazilu deschide scorul cu Universitatea Craiova, din pasa lui Munteanu

Farul Constanta Publicat de Daian Cutu pe 6 feb 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38231/21008640/2/mazilu.png

Farul Constanţa – Universitatea Craiova, meci contând pentru etapa a 24-a din Superligă, va fi transmis în direct de către Prima Sport 1, luni, de la ora 20:00. Duelul poate fi urmărit online prin intermediul platformei PrimaPlay.ro, la fel ca în cazul celorlalte confruntări din campionatul României.

  • În acelaşi timp, site-ul www.PrimaSport.ro va reda în regim live video & text cele mai importante faze ale partidei cum ar fi golurile, ratările sau deciziile controversate de arbitraj luate cu sau fără consultarea VAR.

 

Farul a deschis rapid scorul, în minutul 5, după o fază lucrată de doi tineri din angrenajul lui Hagi. Louis Munteanu îl lansează pe Borza, care înscrie din poziţie de singur cu portarul.

La doar 17 ani, Borza bifează reuşită în a doua etapă la rând din Superliga, după ce a înscris şi cu FCSB.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Farul Constanta

Ultimele articole Toate articolele