Ultima oră
Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”

Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”
Antrenorul lui Leicester, demis după o aventură cu o jucătoare Antrenorul lui Leicester, demis după o aventură cu o jucătoare
Blestemul accidentărilor continuă la FCSB! „Roş-albaştri” au mai pierdut un jucător important înaintea partidei cu Farul Blestemul accidentărilor continuă la FCSB! „Roş-albaştri” au mai pierdut un jucător important înaintea partidei cu Farul
Novak Djokovic nu ştie încă numele viitorului său antrenor: ”Nu am o idee precisă şi nu ştiu dacă va exista vreunul!”

Novak Djokovic nu ştie încă numele viitorului său antrenor: ”Nu am o idee precisă şi nu ştiu dacă va exista vreunul!”
Anunţul momentului vine din Spania: „Haaland va juca pentru Barcelona” Anunţul momentului vine din Spania: „Haaland va juca pentru Barcelona”
OFICIAL | FC Botoşani s-a despărţit de jucător după doar şase luni OFICIAL | FC Botoşani s-a despărţit de jucător după doar şase luni

VIDEO ǀ Răbufnirea de orgoliu a lui Paul Papp după acuzaţiile de blat aduse Petrolului: ”Noi nu suntem caprele nimănui!”

Petrolul Ploiești Publicat pe 5 mai 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/39486/21116124/1/chindia-targoviste-petrolul-ploiesti-play-out-superliga-superbet-5-05-2023.jpg

Paul Papp, fundaşul echipei Petrolul Ploieşti, a fost supărat pentru că au fost exprimate suspiciuni de blat la meciul de vineri, împotriva Chindiei Târgovişte.

”Am discutat între noi şi ni s-a transmis că sunt suspiciuni de blat. Nu e posibil să vorbeşti în România despre asta, noi nu suntem caprele nimănui, aşa că ne-am jucat şansa cum am ştiut mai bine, dar nu e posibil să existe aşa acuzaţii!

Din fericire, ne-am făcut treaba, Dumnezeu a fost cu noi, pentru că şi ei au avut ocazii imense şi sunt trei puncte foarte valoroase cu care vrem să cîştigăm play-out-ul. Sigur că ne-au ambiţionat pentru că eu cred că suntem o echipă umilă, nişte băieţi modeşti, nişte bărbaţi adevăraţi. Chiar am vorbit între noi şi am spus: 'bă, hai să le dăm peste nas!", a declarat Paul Papp.

Şi Florin Pîrvu, antrenorul echipei Petrolul Ploieşti a vorbit despre acest lucru: ”Se vehiculează tot felul de zvonuri, dar Petrolul Ploeşti este o echipă care îşi apără corect şansele. O echipă cu jucători extraordinari. Am demonstrat în seara asta că spunem adevărul. Mă bucur că nu am dat apă la moară zvonurilor”.

Echipa Petrolul Ploieşti a învins vineri, în deplasare, la Ploieşti, formaţia Chindia Târgovişte, scor 2-1, într-un meci din etapa a 7-a a play-out-ului Superligii.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri