Ultima oră
VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol
Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1 Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1
FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa
VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final” VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final”
Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat” VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat”

VIDEO | Rădoi, dezamăgit că elevii săi ratează prea mult. ”Am trăit periculos unele momente, chiar şi finalul partidei”

CS Universitatea Craiova Publicat de Daian Cutu pe 5 nov 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38230/20910806/1/mirel-radoi-u-craiova.jpg

Universitatea Craiova a învins pe teren propriu, echipa Universitatea Cluj, scor 1-0, într-un meci al etapei a 17-a din Superliga.

În minutul 25, arbitrul Iulian Călin a acordat penalti după ce a consultat VAR, în urma unui fault al lui Briceag la Baiaram, în careul clujenilor. A executat Mitrea, dar portarul Plamen Iliev a respins.

Craiova a reuşit să înscrie în minutul 60, când Alexandru Creţu a reluat în plasă, cu o lovitură de cap, centrarea lui Bancu.

Mirel Rădoi a tras concluziile partidei şi s-a arătat dezamăgit de faptul că elevii săi ratează multe ocazii.

 

”O victorie meritată, chiar dacă şi 'U' Cluj a avut câteva situaţii, toate au plecat de la greşelile noastre. Situaţiile lor au fost cadourile noastre.

În prima repriză, ne-am apropiat de posesie de 80%, am avut ocazii mari. Dacă marcam din penalty, diferenţa de scor era mai mare, pentru că 'U' Cluj, începând jocul devreme cu dezavantaj, ar fi lăsat spaţii mai mari.

(n.r. despre ratări) Mă minunez de unele, pentru că de pe bancă par ocazii foarte mari. Se întâmplă uneori să fii departe de minge. Am mai avut situaţii mari, dar ne-au lipsit câteva secunde. Am trăit periculos unele momente, chiar şi finalul partidei. Am făcut aceeaşi greşeală, cu retragerea noastră.

(n.r. despre prestaţiile foarte bune ale lui Banc) Nu e nicio surpriză. Nu doar cu mine a jucat titular, nu sunt singurul imbecil. Cu toţi antrenorii a jucat bine. Cu poziţia lui Creţu, e normal, are calitatea să atace spaţiile, apare bine la finalizare”,
a explicat Rădoi, la flash-interviuri.

 

mail-share icon Email
viewscnt