adplus-dvertising
Ultima oră
Leo Messi are "spatele" asigurat. Mike Tyson e gata să intre în ring pentru superstarul argentinian :) Leo Messi are "spatele" asigurat. Mike Tyson e gata să intre în ring pentru superstarul argentinian :)
Nataţie: Ellahi Nazanin şi Ioana Cârcu, medalie de argint în proba de platformă sincron la Campionatul Mondial de sărituri în apă pentru juniori
Nataţie: Ellahi Nazanin şi Ioana Cârcu, medalie de argint în proba de platformă sincron la Campionatul Mondial de sărituri în apă pentru juniori
Marca anunţă şocul anului: contract de 200 de milioane de euro pe sezon pentru Cristiano Ronaldo! Marca anunţă şocul anului: contract de 200 de milioane de euro pe sezon pentru Cristiano Ronaldo!
EXCLUSIV | Situaţia de la Universitatea Craiova, analizată la Fotbal Show: "Nu au înţeles cine e şeful. O echipă cu caracter arată altfel" EXCLUSIV | Situaţia de la Universitatea Craiova, analizată la Fotbal Show: "Nu au înţeles cine e şeful. O echipă cu caracter arată altfel"
Tenis | Căpitanul nejucător şi antrenorul echipei SUA, amendaţi pentru încălcarea regulilor privind pariurile sportive
Tenis | Căpitanul nejucător şi antrenorul echipei SUA, amendaţi pentru încălcarea regulilor privind pariurile sportive
Dan Petrescu se apără în cazul unei greşeli de strategie: "Nu eu l-am dat afară!" Dan Petrescu se apără în cazul unei greşeli de strategie: "Nu eu l-am dat afară!"

VIDEO | Rădoi, discurs articulat despre cei patru jucători excluşi din lot. ”Nu accept indolenţa şi suficienţa!”

CS Universitatea Craiova Publicat de Daian Cutu pe 12 nov 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38230/20918231/1/mirel-radoi-u-craiova.jpg

Mirel Rădoi, antrenorul echipei Universitatea Craiova, a declarat după meciul de sâmbătă cu Rapid, scor 2-2, că nu are nimic cu cei patru jucători excluşi din lot, dar el nu poate accepta indolenţa şi suficienţa.

”Am avut o primă repriză controlată de noi, apoi o repriză a doua în care Rapid a fost împinsă de la spate de un public minunat, acesta este şi punctul lor forte. Cred că puteam câştiga, la ratarea lui Creţu. Trebuie să ne mulţumim cu un punct în seara asta. Din nou nu reuşim să absorim presiunea adversarului, dar din astfel de partide trebuie să învăţăm. Va fi o luptă aprinsă pentru primele şase poziţii. Avem o restanţă cu Chindia, pe 29, suntem singurii fraieri care jucăm atunci.

Cât despre cei care au fost excluşi, indolenţa şi suficienţa nu sunt acceptate la mine. Cu toţi cei patru nu am nici o problemă. În momentul de faţă sunt excluşi, pe ce perioadă, vom vedea în zilele următoare. Dacă cineva crede că din şase zile se antrenează doar cinci, atunci pentru ziua aceea nu va juca”, a declarat Mirel Rădoi.

Echipa Rapid Bucureşti a încheiat la egalitate, pe teren propriu, cu Universitatea Craiova, scor 2-2, un meci în care gazdele au fost conduse cu 2-0 în minutul 19.

mail-share icon Email
viewscnt