Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

VIDEO | Rădoi, discurs articulat despre cei patru jucători excluşi din lot. ”Nu accept indolenţa şi suficienţa!”

CS Universitatea Craiova Publicat de Daian Cutu pe 12 nov 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38230/20918231/1/mirel-radoi-u-craiova.jpg

Mirel Rădoi, antrenorul echipei Universitatea Craiova, a declarat după meciul de sâmbătă cu Rapid, scor 2-2, că nu are nimic cu cei patru jucători excluşi din lot, dar el nu poate accepta indolenţa şi suficienţa.

”Am avut o primă repriză controlată de noi, apoi o repriză a doua în care Rapid a fost împinsă de la spate de un public minunat, acesta este şi punctul lor forte. Cred că puteam câştiga, la ratarea lui Creţu. Trebuie să ne mulţumim cu un punct în seara asta. Din nou nu reuşim să absorim presiunea adversarului, dar din astfel de partide trebuie să învăţăm. Va fi o luptă aprinsă pentru primele şase poziţii. Avem o restanţă cu Chindia, pe 29, suntem singurii fraieri care jucăm atunci.

Cât despre cei care au fost excluşi, indolenţa şi suficienţa nu sunt acceptate la mine. Cu toţi cei patru nu am nici o problemă. În momentul de faţă sunt excluşi, pe ce perioadă, vom vedea în zilele următoare. Dacă cineva crede că din şase zile se antrenează doar cinci, atunci pentru ziua aceea nu va juca”, a declarat Mirel Rădoi.

Echipa Rapid Bucureşti a încheiat la egalitate, pe teren propriu, cu Universitatea Craiova, scor 2-2, un meci în care gazdele au fost conduse cu 2-0 în minutul 19.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri