Ultima oră
Naţionala de minifotbal a României continuă să impresioneze Naţionala de minifotbal a României continuă să impresioneze
Răzvan Lucescu, la un pas de Serie A! "Aşa îmi spusese domnul Becali" Răzvan Lucescu, la un pas de Serie A! "Aşa îmi spusese domnul Becali"
Victor Piţurcă, o nouă replică pentru Gigi Becali. ”Nu vreau să spun în Săptămâna Mare nişte lucruri care nu îşi au sensul” Victor Piţurcă, o nouă replică pentru Gigi Becali. ”Nu vreau să spun în Săptămâna Mare nişte lucruri care nu îşi au sensul”
Acuzaţii de blat în Superligă! Oţelul Galaţi, una din echipele vizate Acuzaţii de blat în Superligă! Oţelul Galaţi, una din echipele vizate
Adrian Cojocaru, delegat la un meci din play-off Adrian Cojocaru, delegat la un meci din play-off
"U" Cluj îşi bate joc de un tânăr de 18 ani! Situaţie uluitoare la formaţia ardeleană "U" Cluj îşi bate joc de un tânăr de 18 ani! Situaţie uluitoare la formaţia ardeleană

VIDEO | Radu Banciu, despre "înfrângerea care a venit ca într-un film prost!". Cum comentează rezutatele-şoc din grupa României

Echipe Publicat pe 1 apr 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38241/20091411/1/banciu-armenia-romania.jpg

  • Fotbal All Inclusive e LIVE pe Look Sport+ şi www.looksport.ro, de luni până vineri, de la 17:30.

Radu Banciu a comentat în cadrul emisiunii Fotbal All Inclusive rezultatele şoc în Grupa J, în a treia etapă a preliminariilor CM 2022: înfrângerea României pe terenul Armeniei, scor 2-3, şi eşecul Germaniei cu Macedonia de nord, scor 1-2.



"O seară epocală în Grupa J, unde joacă echipa naţională a României. Ai noştri, mătăşiţi în Armenia. Ne-a ieşit până la urmă, nu pronosticul ci gândul, că naţionala României se mai poate împiedica o dată în Armenia, acolo unde Tata Puiu îşi lăsase leşul [...] După înfrângerea de ieri, care a venit ca într-un film prost, cu eliminarea lui Puşcaş şi apoi cu un gol jumătate din off-site şi cu un penalty pe jumătate gratuit... Armenii au preluat şefia grupei pentru că Deutschland ist raus, cum ar fi spus colegul nostru de la ZDF. Germania, învinsă acasă de Macedonia de Nord. Umilită în joc! Ce am văzut noi la Bucureşti n-a mai existat. Erau prea obosiţi plăvanii săsălăi", a spus Banciu în direct pe Look Sport+.

"După câteva seri magice, incluzând aici şi rezultatele echipei de tineret, parcă nici locul 2 nu ni se mai potriveşte, dar absolut deloc", a mai declarat Banciu, precizând că grupa din care face parte şi România este până în acest moment "cea mai surprinzătoare" a preliminariilor CM 2022, ţinând cont că e condusă de Armenia şi Macedonia de Nord.

mail-share icon Email
viewscnt

Echipe

Ultimele articole Toate articolele