Ultima oră
Curăţenie totală la Universitatea Craiova după venirea lui Gâlcă! Doar 5 jucători sunt de neatins Curăţenie totală la Universitatea Craiova după venirea lui Gâlcă! Doar 5 jucători sunt de neatins
Guvernul american va despăgubi gimnastele care au fost victimele lui Larry Nassar Guvernul american va despăgubi gimnastele care au fost victimele lui Larry Nassar
Moment inedit în Conference League! A primit două cartonaşe galbene,dar nu a fost eliminat Moment inedit în Conference League! A primit două cartonaşe galbene,dar nu a fost eliminat
Transferul lui Florinel Coman în Qatar, din ce în ce mai criticat: „Acolo te duci când ai 34-35 de ani” Transferul lui Florinel Coman în Qatar, din ce în ce mai criticat: „Acolo te duci când ai 34-35 de ani”
Răzvan Lucescu, mesaj categoric după eliminarea din Conference League: „Nu am fost la nivelul la care trebuia” Răzvan Lucescu, mesaj categoric după eliminarea din Conference League: „Nu am fost la nivelul la care trebuia”
Portarul Nahuel Guzmán a fost suspendat 11 meciuri şi amendat pentru că a îndreptat un laser spre un rival într-un meci din Liga MX Portarul Nahuel Guzmán a fost suspendat 11 meciuri şi amendat pentru că a îndreptat un laser spre un rival într-un meci din Liga MX

VIDEO | Radu Banciu, despre jucătorul care "nu mai poate": "Dacă Galata îl bagă în minutul 81, iese în timpul regulamentar"

Europa League Publicat pe 17 mar 2022
mail-share icon Email


Galatsaray şi Barcelona se întâlnesc la Istanbul, de la ora 19:45, în returul optimilor de finală din Europa League 2021/2022. Meciul sezonului pentru formaţia lui Domenec Torrent pleacă de la 0-0 în tur şi anunţă o atmosferă incendiară pe Nef Stadium. Pentru Radu Banciu, punctul de interes e legat de prestaţia lui Bafetimbi Gomis, veteranul în vârstă de 36 de ani despre care realizatorul emisiunii Fotbal All Inclusive crede că nu va prinde prea multe minute.
Aflat pe finalul unei cariere interesante, atacantul francez nu mai e la parametri fizici care să-i permită să joace 90 de minute într-un meci european, lucru remarcat şi de Radu Banciu. În stilul caracteristic, jurnalistul a încercat un pariu privind numărul de minute petrecute de teren de fostul vârf de la Marseille:
 
"Borhot peste tot, dar cu câteva întâlniri scorţoase. De exemplu, intrarea lui Gomis e anunţată în minutul 81 la Galata - Barca. Evident, Gomis nu mai poate. Dacă joacă zece minute, trebuie să iasă în timpul suplimentar. Dacă-l bagă în minutul 81, echipa eternă a lui Terim mizează pe un timp suplimentar de maximum trei minute. Dacă s-ar şti că timpul suplimentar e de şase minute, nu-l bagă pe Bafe în minutul 86. Dacă vor fi prelungiri, îl scot în prelungiri.
 
Sigur că Barcelona pleacă favorită să câştige această Europa League în noua variantă. Am văzut calculele specialiştilor, savanţilor de mâna a doua. Ne asigură că Barcelona ar fi favorită, nu Sevilla, care are meci greu la West Ham, dar nu insurmontabil, având în vedere că West Ham e nimeni în drum în cupele europene. Dacă Sevilla vine cu toate trofeele alea, nu mai are unde să le pună. Se umple stadionul!", a spus Banciu, în cadrul ediţiei de joi a emisiunii Fotbal All Inclusive de pe Look Sport+.
 
De la revenirea la Galatasaray, în februarie, Gomis a jucat şase meciuri şi a marcat trei goluri. În tur a prins 22 de minute pe Camp Nou, iar cel mai mult a fost ţinut pe teren de către Domenec Torrent timp de 73 de minute în partida pierdută cu Konyaspor, scor 0-2.

Gomis, fascinat de Răzvan Lucescu

Vedeta echipei construite de Răzvan Lucescu în Arabia Saudită, la Al Hilal, vârful din Hexagon a fost o piesă importantă în drumul antrenorului român către câştigarea campionatului şi a Ligii Campionilor Asiei, cel mai important trofeu din palmaresul fiului lui Mircea Lucescu. În 2019, într-un interviu pentru prestigioasa revistă France Football, "Bafe" a avut doar cuvinte de laudă despre Răzvan Lucescu:
 
"În primul rând, avem un atu important: un antrenor diferit complet faţă de ce se aşteaptă lumea, care are un stil deosebit de a face lucrurile, pe care îl impune echipei. Numele lui este Răzvan Lucescu şi e un tehnician cu adevărat mare. Ne-a adus două lucruri până acum: Liga Campionilor Asiei şi bucuria de a juca fotbal", declara Gomis, la acea vreme.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Europa League

Ultimele articole Toate articolele