Ultima oră
Van Dijk le cere coechipierilor săi să se autodepăşească după eşecul cu Everton. „Toată lumea trebuie să se uite în oglindă” Van Dijk le cere coechipierilor săi să se autodepăşească după eşecul cu Everton. „Toată lumea trebuie să se uite în oglindă”
Xavi şi-a motivat alegerea, după discuţia cu preşedintele Barcelonei. „Proiectul nu s-a terminat” Xavi şi-a motivat alegerea, după discuţia cu preşedintele Barcelonei. „Proiectul nu s-a terminat”
Duel istoric pe zgura de la Madrid! Rafa Nadal, faţă în faţă cu un puşti de 16 ani Duel istoric pe zgura de la Madrid! Rafa Nadal, faţă în faţă cu un puşti de 16 ani
Alertă în Bănie! Universitatea Craiova va avea o absenţă de marcă la duelul cu CFR Cluj Alertă în Bănie! Universitatea Craiova va avea o absenţă de marcă la duelul cu CFR Cluj
Brigada de arbitri delegată pentru partida care poate fi decisivă în lupta la retrogradare, Dinamo - FC Voluntari Brigada de arbitri delegată pentru partida care poate fi decisivă în lupta la retrogradare, Dinamo - FC Voluntari
Iuliana Demetrescu, delegată la o semifinală de Champions League Iuliana Demetrescu, delegată la o semifinală de Champions League

VIDEO | Radu Banciu face haz de necaz. ”Întotdeauna am avut plusul ăsta de tehnicitate, ţin minte mereu eram între Brazilia, Franţa şi Serbia”

Fotbal Internațional Publicat de Ovidiu Neacşu pe 30 sep 2022
mail-share icon Email

Radu Banciu şi-a dat cu părerea asupra unor sporturi pe care ”tricolorii” ar putea să le încerce, dar nu orice fel de sporturi, fiind vorba despre fotbal pe bicicletă sau de Pin Pong pe o masă mică. 

”Cum să dea mă aşa, păi ai noştri nu dau aşa nici cu papuci cu crampoane de nu ştiu câte mii de euro, darămite cu spiţele de la bicicletă.

L-am văzut şi pe Federer că s-a lăsat de tenis şi acum joacă Ping Pong, juca bine şi Ping Pong. Aşa e când bei suc de portocale de mic, în Elveţia era suc de portocale de când s-a născut Roger Federer, noi nu am avut.

Cred ca ar putea juca şi din naţionala României Pin Pong pe masă redusă, ăştia mai iscusiţi aşa, Bogdan Lobonţ, viitorul selecţioner probabil, Adi Mutu. Acum nu ştiu dacă Şoavă sau Bancu sau Keşeru, nu ştiu dacă ăştia ar fi nişte mega tehnicieni la măsuţa aceasta, dar noi întotdeauna am fost mai tehnici decât adversarul, întotdeauna am avut plusul ăsta de tehnicitate, ţin minte mereu eram între Brazilia, Franţa şi Serbia.”, a explicat jurnalistul, în cadrul emisiunii ”Notele lui Banciu”, de pe Prima Sport 2.


 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri