Ultima oră
Constantin Budescu, OUT de la Farul Constantin Budescu, OUT de la Farul
S-a schimbat arbitrul pentru FCSB - Rapid! Kovacs, „retrogradat” după Barcelona - PSG. Cine va fi la centrul partidei de pe „Arena Naţională” S-a schimbat arbitrul pentru FCSB - Rapid! Kovacs, „retrogradat” după Barcelona - PSG. Cine va fi la centrul partidei de pe „Arena Naţională”
Scoţienii au făcut anunţul! Ianis Hagi, pe picior de plecare: „Pare inevitabil” Scoţienii au făcut anunţul! Ianis Hagi, pe picior de plecare: „Pare inevitabil”
Curăţenie totală la Universitatea Craiova după venirea lui Gâlcă! Doar 5 jucători sunt de neatins Curăţenie totală la Universitatea Craiova după venirea lui Gâlcă! Doar 5 jucători sunt de neatins
Guvernul american va despăgubi gimnastele care au fost victimele lui Larry Nassar Guvernul american va despăgubi gimnastele care au fost victimele lui Larry Nassar
Moment inedit în Conference League! A primit două cartonaşe galbene,dar nu a fost eliminat Moment inedit în Conference League! A primit două cartonaşe galbene,dar nu a fost eliminat

VIDEO | Radu Banciu, nemilos cu Mihai Stoichiţă şi Edi Iordănescu. ”Nici în Belize nu îi primeşte”

Emisiuni Publicat de Daian Cutu pe 30 sep 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38225/20874697/2/banciu.png

România s-a impus cu Bosnia Herţegovina, scor 4-1, în ultimul meci al stagiunii din Liga Naţiunilor. Partida s-a văzut în direct pe Prima TV. Au marcat: Man ’38, Puşcaş ’73, ‘86 şi Raţiu ’79, respectiv Dzeko ’77 pentru bosniaci.. În ciuda acestui succes, ”tricolorii” au retrogradat în Liga C, deoarece Finlanda s-a impus în Muntenegru, cu 2-0.

Radu Banciu nu a fost deloc indulgent cu directorul tehnic al FRF, Mihai Stoichiţă. De criticile sale nu a scăpat nici selecţionerul Edi Iordănescu. Cei doi au primit note extrem de mici.

”Reprezentantul FRF la aceste evenimente, Mihai Stoichiţă decupase regulament din alt film. Nu înţelegea de ce dacă ai un punct mai puţin decât adversarul direct, de ce nu este normal să fii sub la el.

În cazul domnului Stoichiţă lucrurile sunt clare, Finlanda a terminat cu un punct deasupra. El crede că în grupele de Nations League e ca în epoca lui Mitică Dragomir, joacă toată lumea şi nu pică nimeni?! Există un regulament, ultima clasată în această ligă retrogradează. Cum nu ştia domnul Stoichiţă regulamentul? Cum nu ştiau băieţii regulamentul?

Problema este că cineva totuşi îl plăteşte să nu îl intereseze regulamentul. Mai jos decât nivelul lor de competenţă nu au unde să meagă, nici în Belize nu îi primeşte. Şi în Liga D sunt nişte exigenţe profesionale pe care nu le îndeplinesc.

Aş da 1 naţionalei şi 1.5 lui Edi!”
a explicat jurnalistul, în cadrul emisiunii ”Notele lui Banciu”.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Emisiuni

Ultimele articole Toate articolele