adplus-dvertising
Ultima oră
Motivul atipic pentru care o săritoare cu prăjina nu va participa la Campionatul Mondial de Atletism Motivul atipic pentru care o săritoare cu prăjina nu va participa la Campionatul Mondial de Atletism
Mesaj superb postat de Robert Glinţă, după ce şi-a încheiat parcursul la mondialele de nataţie. ”Ireală susţinerea din partea tuturor românilor de acasă faţă de mine şi regele David Popovici” Mesaj superb postat de Robert Glinţă, după ce şi-a încheiat parcursul la mondialele de nataţie. ”Ireală susţinerea din partea tuturor românilor de acasă faţă de mine şi regele David Popovici”
CFR Cluj, parcurs perfect în amicale. Campioana a bifat a patra victorie în cantonamentul din Austria CFR Cluj, parcurs perfect în amicale. Campioana a bifat a patra victorie în cantonamentul din Austria
Universitatea Cluj şi-a adus portar. Laurenţiu Brănescu, ultimul venit în tabăra ”şepcilor roşii” Universitatea Cluj şi-a adus portar. Laurenţiu Brănescu, ultimul venit în tabăra ”şepcilor roşii”
Taylor Fritz a câştigat turneul ATP de la Eastbourne. Tsitsipas, triumfător la Mallorca Taylor Fritz a câştigat turneul ATP de la Eastbourne. Tsitsipas, triumfător la Mallorca
Chorbadzhiyski, fundaşul care a bifat doar 4 partide la FCSB a semnat cu o nouă echipă Chorbadzhiyski, fundaşul care a bifat doar 4 partide la FCSB a semnat cu o nouă echipă

VIDEO | Radu Banciu, totul despre proiectul Super Ligii Europene. "Nu avem nimic de pierdut. UEFA ne-a luat fotbalul, nu ăştia!"

Champions League Publicat pe 19 apr 2021
mail-share icon Email

  • Fotbal All Inclusive e LIVE pe Look Sport+ şi www.looksport.ro, de luni până vineri, de la 17:30.

Radu Banciu a comentat pe larg în emisiunea sa proiectul Super Ligii Europene susţinut de 12 dintre marile cluburi europene.

Real Madrid, Barcelona, Manchester United, Liverpool sau Juventus s-au unit şi au anunţat că intenţionează să înfiinţeze o super competiţie ca alternativă la UEFA Champions League, în care să joace an de an 20 din cele mai mari cluburi ale Europei. 15 formaţii vor fi calificate automat, în calitate de membre fondatoare, în timp ce alte 5 echipe vor putea juca anual pe baza meritului sportiv.UEFA, FIFA şi reprezentanţii marilor campionate au anunţat deja măsuri dure pentru echipele care intenţionează să joace în această ligă, însă Radu Banciu susţine că mutarea "bogaţilor europei" e una logică şi în concordanţă cu modul în care arată fotbalul modern.

  • Cele 12 cluburi fondatoare sunt AC Milan, Arsenal Londra, Atletico Madrid, Chelsea, FC Barcelona, Interazionale Milano, Juventus, Liverpool, Manchester City, Manchester United, Real Madrid şi Tottenham.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri