Ultima oră
Trenule, maşină mică! Jucătorii unei echipe din Superligă sunt duşi de locomotivă la meciuri Trenule, maşină mică! Jucătorii unei echipe din Superligă sunt duşi de locomotivă la meciuri
Romario Benzar a făcut o dezvăluire uluitoare! ”Aşa mi-au zis colegii” Romario Benzar a făcut o dezvăluire uluitoare! ”Aşa mi-au zis colegii”
Carlos Tevez a fost internat Carlos Tevez a fost internat
Dan Petrescu a început revoluţia în Gruia! Cele două vedete care o vor părăsi pe CFR Cluj Dan Petrescu a început revoluţia în Gruia! Cele două vedete care o vor părăsi pe CFR Cluj
E gata! A venit verdictul în cazul accidentării lui Moruţan E gata! A venit verdictul în cazul accidentării lui Moruţan
Sebastian Colţescu, delegat la un meci din play-off Sebastian Colţescu, delegat la un meci din play-off

VIDEO | Radu Petrescu nu i-a acordat un penalty Farului în Gruia. EXCLUSIV | Verdicte clare date de Rada şi Dulca

CFR Cluj Publicat pe 2 mai 2022
mail-share icon Email


Farul ar fi trebuit să primească un penalty în startul meciului cu CFR, 0-1, dar Radu Petrescu nu a fost inspirat la duelul dintre Letica şi Moldoveanu. Atât Ionuţ Rada, cât şi Cristi Dulca sunt de părere că centralul a greşit în minutul 7, când a mutat în afara careului faultul evident al goalkeeper-ului croat.
Pe lângă decizia lui Petrescu, Ionuţ Rada nu înţelege nici modul în care Letica a judecat faza pornită tot de la o greşeală a portarului în vârstă de 25 de ani:
 
"Contactul pleacă din careu. E ciudat cum Letica se aruncă în el, practic. Moldoveanu e cu spatele la poartă! Cred că arbitrul a fost păcălit de locul în care a ajuns jucătorul după contact. La cum s-a aruncat Letica aici...Ciudat! Nu cauţi mingea, te arunci în el, nu am înţeles felul în care te aperi la faza asta. Deja eşti jucător de câmp, nu te arunci cu umărul în adversar. El clar s-a dus cu gândul să facă fault, dar rişti să faci penalty", a spus Ionuţ Rada, duminică seară, la Fotbal Show.
 
"Nici nu ar trebui să comentăm faza. Dacă aveam VAR, se întorcea decizia şi se acorda penalty. Dacă ne uităm unde a acordat lovitura, e la un metri şi jumătate de linie. A fost penalty, dar te duce şi mai departe de locul faptei", a completat Cristi Dulca.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele