Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

VIDEO ǀ Rapid – CFR Cluj 2-1! Două penalty-uri, ambele contestate de campioană, aduc trei puncte de aur în Giuleşti

CFR Cluj Publicat pe 30 oct 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/20902491/8/rapid-bucuresti-cfr-cluj-superliga-superbet-30-10-2022.jpg

Echipa Rapid Bucureşti a învins duminică, pe teren propriu, formaţia CFR Cluj, scor 2-1, într-un meci al etapei a 16-a din Superligă, transmis în direct de către Prima Sport 1.

În Giuleşti, scorul a fost deschis din penalty, în minutul 32. Arbitrul Cătălin Popa a acordat lovitură de la 11 m pentru Rapid, după un contact în careul clujean între portarul Scuffet şi Luckassen, iar Săpunaru a transformat pentru 1-0. CFR a egalat în minutul 54, când Deac a centrat, iar Muhar a înscris cu capul. Rapid a preluat conducerea tot din penalty, în minutul 71. De această dată Dugandzic a fost faultat în careul clujenilor, de către Burcă, şi tot Dugandzic a transformat. Rapid are 32 de puncte în clasament şi este pe locul secund, la cinci puncte de Farul.

  • RAPID: H. Moldovan - Onea, Săpunaru, D. Grigore, J. Morais - Kait, Al. Albu, Emmers - Sefer, Luckassen (Vojtus 90’), Al. Ioniţă II (Dugandzic 63’). ANTRENOR: Adrian Mutu
  • CFR CLUJ: Scuffet - Cr. Manea, Yuri (Kolinger 43’), A. Burcă, Braun - Boateng, Muhar, Bordeianu (Janga 73’) – Petrila (Birligea 46’), Malele, Deac (Roger 78’). ANTRENOR: Dan Petrescu
  • Cartonaşe galbene: A. Ioniţă II 12’, Kait 64’, Sefer 71’, Luckassen 77’ / Deac 51’, Malele 62’, Burcă 68’
  • Arbitri: Popa Cătălin - Gheorghe Sebastian Eugen, Gheorghe Bogdan – Dima Iulian
  • Arbitri VAR: Haţegan Ovidiu - Bucsi Imre-Laszlo
  • Observator: Augustus Constantin

Rapid – CFR Cluj 2-1 (Săpunaru 36, Dugandzic 72 / Muhar 54), ACUM, în direct pe Prima Sport 1 şi pe PrimaPlay.ro

Echipele de start:

  • Rapid: H. Moldovan - Onea, Săpunaru, D. Grigore, J. Morais - Kait, Al. Albu, Emmers - Sefer, Luckassen, Al. Ioniţă II
  • Rezerve: Drăghia - Fl. Ştefan, Crepulja, Ignat, Iacob, A. Ciobanu, Pănoiu, Dugandzic, Vojtus
  • Antrenor: Adrian Mutu
  •  
  • CFR Cluj: Scuffet - Cr. Manea, Yuri, A. Burcă, Braun - Boateng, Muhar, Bordeianu - Petrila, Malele, C. Deac
  • Rezerve: Bălgrădean - R. Bălan, Kolinger, Hoban, Cvek, Roger, Birligea, Mistrati, Janga
  • Antrenor: Dan Petrescu

Min. 90 + 7: Fluier final: Rapid învinge CFR Cluj cu scorul de 2-1!

Min. 90 + 4: Ocazie mare pentru Rapid! Şutul lui Kait la colţul scurt este deviat de Scuffet în stâlpul porţii la colţul scurt.

Min. 72: GOL Rapid! Dugandzic transformă fără emoţii lovitura de pedeapsă pe care tot el a obţinut-o, la un duel cu Andrei Burcă. 

Min. 54: GOL CFR Cluj! Muhar transformă cu capul centrarea venită din corner de la Ciprian Deac.

Min. 45 + 6: A început a doua repriză!

Min. 45 + 6: Fluier final: Rapid conduce la pauză cu 1-0 CFR Cluj!

Min. 45 + 4: Ratare mare pentru Rapid! Scuffet îl blochează din câţiva metri pe Alexandru Ioniţă II.

Min. 45 + 3: Pierde grea pentru Dan Petrescu! La CFR Cluj iese accidentat Yuri, înlocuit de Kolinger.

Min. 36: GOL Rapid! Căpitanul giuleştenilor, Cristi Săpunaru, execută imparabil lovitura de pedeapsă.

Min. 34: Arbitrul acordă penalty pentru Rapid! Yuri respinge balonul, iar Scuffet îl loveşte pe Luckassen. În cele din urmă, portarul italian vede şi cartonaşul galben.

Min. 14: Moldovan reţine lovitura de cap a lui Boateng, în urma unei centrări din lovitură liberă din partea lui Ciprian Deac.

Min. 11: Malele (CFR Cluj) marchează, dar golul său este anulat pentru ofsaid. Jocul este întors, iar Alex Ioniţă vede un galben pentru un fault la Petrila. 

Min. 3: Ocazie pentru CFR Cluj! Yuri reia cu capul centrarea lui Deac, dar Albu are o intervenţie salvatoare pentru Rapid.

Min. 1: A început meciul!


Rapid – CFR Cluj, partidă din runda a 16-a a SuperLigii României, este programată în această seară, de la ora 21:00, LIVE pe Prima Sport 1 şi www.primaplay.ro. Ambele au avut rezultate pozitive în runda trecută.

Rapid a făcut 1-1 cu Farul, pe teren propriu, în timp ce CFR Cluj a trecut cu 2-1 de Universitatea Cluj, în derby-ul Ardealului. Însă, formaţia lui Dan Petrescu a jucat şi în Conference League, cu Sivasspor, contra căreia a cedat cu 0-3.

Yuri i-a cerut Rapidului să îl transfere! Fundaşul nu s-ar simţi prea bine la CFR Cluj

Yuri Matias, fundaşul CFR-ului, unul dintre cei mai în formă apărători din SuperLiga României, a cerut personal transferul la Rapid! Au apărut conversaţii incredibile în presă, apărătorul solicitând, unui om din stafful lui Adrian Mutu, să fie luat în Giuleşti. Schimbul de mesaje a avut loc în luna septembrie din câte se pare, în momentul în care campionatul era oprit pentru meciurile naţionalelor.

Se pare că Yuri vrea să plece de la CFR Cluj, chiar dacă în ultimul timp el şi echipa din Ardeal au avut rezultate foarte bune şi fiind la un pas de primăvara europeană, care ar aduce milioane de euro.

Dacă într-adevăr aceste mesaje sunt reale, ar fi fost elegant şi fair ca ele să apară în momentul în care cei de la Rapid le-au primit de la Yuri şi nu înaintea meciului direct. În acest moment, Yuri este angrenat foarte bine în angrenajul lui CFR Cluj şi am încredere deplină în profesionalismul lui”, a spus Cristi Balaj, preşedinte CFR Cluj, pentru Fanatik.

Echipa turului din SuperLiga României, conform datelor InStat

În fotbalul modern statistica are un rol important, iar la finalul turului sezonului de SuperLiga României cifrele au scos la iveală cei mai buni jucători din prima parte a campionatului regular, care a consemnat şi câteva surprize.

Un prim 11 al celor mai buni jucători din prima divizie a României a fost creionat conform datelor InStat, iar Farul, în mod total neaşteptat, nu are nici măcar un jucător. Până nici Denis Alibec, atât de lăudat, nu a prins ”echipa de start”.

Însă, Rapid are un fotbalist, pe Horaţiu Moldovan, în timp ce Universitatea Craiova are trei fundaşi din patru în formulă, pe Bogdan Vătăjelu, Nicuşor Bancu şi Bogdan Mitrea. CFR are trei jucători, pe Yuri, Muhar şi Petrila, iar FCSB are tot trei fotbalişti, Olaru, Cordea şi Compagno.

Mai mult sau mai puţin, o surpriză în primul 11 este Alhassan de la FC Hermannstadt.

Primul 11 potrivit datelor InStat: Moldovan (221 index InStat - Rapid) - Vătăjelu (230 – U. Craiova), Yuri (237 - CFR Cluj), Mitrea (238 – U. Craiova), Bancu (239 – U. Craiova) - Olaru (232 - FCSB), Muhar (229 - CFR Cluj), Alhassan (231 – FC Hermannstadt) - Cordea (228 - FCSB), Compagno (231 - FCSB), Petrila (227 - CFR Cluj). 

Echipele probabile:

  • Rapid: 31. H. Moldovan - 19. Onea, 22. Săpunaru, 21. Dr. Grigore, 13. J. Morais - 14. Kait, 23. Al. Albu, 10. Al. Ioniţă II - 7. Sefer, 71. Vojtus, 9. V. Costache
  • Rezerve: 90. Drăghia, 4. Crepulja, 6. P. Iacob, 8. A. Ciobanu, 17. Pănoiu, 20. R. Moise, 25. Emmers, 28. Măţan, 42. Luckassen
  • Absent: Papeau (accidentat)
  •  
  • CFR Cluj: 1. Scuffet - 47. Braun, 33. Kolinger, 3. Burcă, 2. Brucic - 37. Bordeianu, 21. Boateng, 8. Roger - 10. C. Deac, 30. Bîrligea, 11. Petrila
  • Rezerve: 34. Bălgrădean, 4. Cr. Manea, 6. Billong, 20. Mistrati, 28. Hoban, 32. Janga, 40. Cvek, 44. Yuri, 99. S. Buş
  • Absent: Camora (suspect de apendicită)
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele