Ultima oră
MM Stoica a spus lucrurilor pe nume după eşecul cu Universitatea Craiova: ”Nu s-a pus problema. Am dominat partida!”

MM Stoica a spus lucrurilor pe nume după eşecul cu Universitatea Craiova: ”Nu s-a pus problema. Am dominat partida!”
VIDEO | PSG - Borussia Dortmund 0-1! Francezii au avut ratări imense! Nemţii au reuşit miracolul şi sunt prima echipă care ajunge în finala Champions League VIDEO | PSG - Borussia Dortmund 0-1! Francezii au avut ratări imense! Nemţii au reuşit miracolul şi sunt prima echipă care ajunge în finala Champions League
Olimpiada de la Paris din acest an se pregăteşte să facă faţă unei provocări fără precedent în materie de securitate cibernetică Olimpiada de la Paris din acest an se pregăteşte să facă faţă unei provocări fără precedent în materie de securitate cibernetică
”Sper ca Gloria să devină Steluţa 2”. Primarul din Buzău, savuros, după revenirea în Superliga ”Sper ca Gloria să devină Steluţa 2”. Primarul din Buzău, savuros, după revenirea în Superliga
Barcelona are patru jucători pe care îi consideră netransferabili Barcelona are patru jucători pe care îi consideră netransferabili
Impresionează în Superliga, dar nu i se dau şanse să fie la EURO. ”A fost contestat vehement din interior” Impresionează în Superliga, dar nu i se dau şanse să fie la EURO. ”A fost contestat vehement din interior”

VIDEO | Rapid - Chindia Târgovişte 2-0. Giuleştenii au rezolvat partida în repriza a doua şi au obţinut cele trei puncte

Superliga Publicat pe 25 feb 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21027939/9/rapid-bucuresti-chindia-targoviste-superliga-superbet-25-02-2023.jpg

Rapid a învins, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 2-0, echipa Chindia Târgovişte, într-un meci din etapa a 27-a a Superligii. Partida a putut fi urmărită pe Prima Sport 2 şi PrimaPlay.ro.

Au marcat Dugandzic ’66 (penalti) şi Boldor ’68 (autogol).

Chindia a jucat o repriză în inferioritate numerică, după ce Căpuşă a fost eliminat în minuutul 45+2.

Rapid - Chindia Târgovişte 2-0 (Dugandzic M. (p) 66', Boldor (a) 69')

Echipele de start:

  • Rapid: H. Moldovan - Belu-Iordache, Săpunaru, P. Iacob, J. Morais - Al. Ioniţă II, Al. Albu, A. Ciobanu - Sefer, Dugandzic, V. Costache
  • Rezerve: Drăghia - Ignat, Fl. Ştefan, Emmers, Crepulja, Pănoiu, Papeau, Bamgboye, Lukassen
  •  
  • Chindia: Căbuz - Căpuşă, Corinus, Boldor, Ad. Ioniţă - M. Dulca, Vorobjovas, Akhmatov - Neguţ, Cooper, D. Popa
  • Rezerve: Eşanu - C. Dinu, Perianu, Sg. Buş, A. Şerban, Atanase, Mihaiu, Orozco, Chamed

Min. 90+3: Final de primă repriză!

Min. 82: Ocazie imensă pentru Chindia! Obiang trimite o minge în adâncime către Popa, dar şutul acestuia este parat senzaţional de Horaţiu Moldovan.

Min. 69: GOOOL marcat de Rapid! Costache centrează în faţa porţii, iar Boldor marchează în proprie poartă, în încercarea de a respinge. 

Min. 66: GOOOL marcat de Rapid! Centralul partidei acordă penalty pentru giuleşteni, după ce Dugandzic a fost faultat în careu. Croatul transformă fără emoţii şi deschide scorul.

Min. 54: Ocazie imensă pentru Rapid! Emmers pătrunde în careu, iar mingea ajunge la Costache, a cărui şut este scos în ulrimul moment de Căbuz.

Min. 46: A început reriza a doua!

Min. 45+4: Final de primă repriză!

Min. 45+2: Cartonaş roşu văzut de Tiberiu Căpuşă! Fundaşul lateral a văzut al doilea cartonaş galben şi este eliminat.

Min. 27: Apare şi prima şansă mare a Chindiei! Tiberiu Căpuşă centrează bine, dar lovitura de cap a lui Cooper trece peste poartă.

Min. 25: Ocazie mare pentru giuleşteni! Ioniţă II centrează excelent în careu, dar Albu nu poate ajunge la mingea trimisă de coechipierul său.  

Min. 14: Prima ocazie a partidei îi aparţine Rapidului, Albu deviază o minge venită din corer, iar Belu-Iordache trece pe lângă deschiderea scorului.

Min. 8: Adi Mutu este forţat să facă o schimbare încă din primele minute, iese Ciobanu accidentat şi intră Emmers.

Min. 1: A început partida!

_________________________________________________________________________________________________________________________________________

Rapid are nevoie de victorie în acest meci pentru a rămâne în lupta la titlu, după ce a remizat acasă cu Mioveni, scor 0-0, şi a pierdut 2-1 cu FCU Craiova. Giuleştenii se situează pe locul patru în clasament, la nouă puncte de liderul Farul.

Chindia a renăscut pur şi simplu de la venirea lui Toni Petrea şi nu a pierdut niciun meci de la reînceperea Superligii, având trei remize şi două victorii. În etapa trecută au terminat la egalitate, scor 2-2, meciul cu Chindia Târgovişte şi se află pe poziţia a zecea în clasament.

Rapid nu s-a impus în niciunul din ultimele meciuri în faţa târgoviştenilor, ultima partidă a fost câştigată de Chindia, iar celelalte două s-au terminat la egalitate.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele