Ultima oră
VIDEO | Real Madrid - Bayern Munchen 2-1. Remontada realizată de Joselu îi duce pe ”galactici” în finala Ligii Campionilor VIDEO | Real Madrid - Bayern Munchen 2-1. Remontada realizată de Joselu îi duce pe ”galactici” în finala Ligii Campionilor
Flacăra olimpică a ajuns în Franţa. Momente spectaculoase la Marsilia Flacăra olimpică a ajuns în Franţa. Momente spectaculoase la Marsilia
A jucat în semifinala ”UEFAntastică” şi acum a intrat în politică. Candidează pentru o funcţie importantă A jucat în semifinala ”UEFAntastică” şi acum a intrat în politică. Candidează pentru o funcţie importantă
”Este o listă mult mai lungă”. Denis Politic, dorit de o formaţie cu pretenţii din Superliga ”Este o listă mult mai lungă”. Denis Politic, dorit de o formaţie cu pretenţii din Superliga
Fiorentina, prima finalistă a Conference League. Italienii au trecut de Club Brugge Fiorentina, prima finalistă a Conference League. Italienii au trecut de Club Brugge
Jose Mourinho regretă că a refuzat să antreneze Portugalia. "Am făcut o greşeală" Jose Mourinho regretă că a refuzat să antreneze Portugalia. "Am făcut o greşeală"

VIDEO | Rapid - Farul 1-2. Giuleştenii nu au mai repetat evoluţia galopantă din etapa trecută

Superliga Publicat de Daian Cutu pe 15 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21521911/2/rapid-bucuresti-farul-constanta-play-off-superliga-superbet-15-03-2024.jpg

Echipa campioană a României, Farul Constanţa a întrecut în deplasare, cu 2-1, pe Rapid Bucureşti, în primul meci din play-off-ul Superligii.

Farul a deschis scorul în minutul 23, când Grameni a centrat perfect pentru Louis Munteanu şi acesta a înscris din careu. Constănţenii au trecut pe lângă majorarea socrului în minutul 32, când Vînă a încercat să îl dribleze pe portarul Aioani, însă nu a reuşit. Oaspeţii au făcut totuşi 2-0 în minutul 55, prin Louis Munteanu, care a marcat din pasa lui Ionuţ Cojocaru.

După cinci minute Albion Rrahmani a ratat pentru Rapid, trimiţând peste poartă, iar în minutul 67 Răzvan Oaidă i-a lăsat pe giuleşteni în zece, fiind eliminat pentru al doilea cartonaş galben. Ionuţ Vînă a trimis în bară, în minutul 78, dar gazdele au primit un penalti trei minute mai târziu – Rivaldinho lovindu-l pe Paul Iacob, în careu, şi Albion Rrahmani a transformat reducând din diferenţă. Gazdele nu au reuşit însă să egaleze şi Rapid începe play-off-ul cu o înfrângere.

În clasamentul play-off-ului FCSB este lider cu 32 de puncte, Rapid ocupă locul secund, cu 28 de pucte, iar Farul se află pe poziţia a patra, cu 25 de puncte.

VIDEO | Rapid - Farul 1-2 (Rrahmani 85 / Munteanu 23, 55), în direct pe Prima Sport 1! Echipele de start:

  • Rapid: Aioani - Braun, Săpunaru, P. Iacob, Bădescu - Hromada, Hasani, Oaidă - Krasniqi, Rrahmani, Papeau
  • Farul: Buzbuchi - Boli, M. Popescu, Gustavo Marins, Cr. Ganea - Vînă, Queiros, Grameni - I. Cojocaru, L. Munteanu, R. Deaconu

Minutul 90+9: Final de meci! Farul se impune cu 2-1.

Minutul 90+4: Stoian îl lansează pe Rivaldinho, care înscrie din poziţie de singur cu portarul. Reuşita este anulată la var pentru offside.

Minutul 80: GOL Rapid! Se dictează penalty, după ce Rivaldinho îl busculează pe Iacob. Jucătorii s-au îmbrâncit, iar arbitrul a dat mai multe avertismente. În cele din urmă Rrahmani execută şi înscrie.

Minutul 78: Vînă prinde un şut superb din marginea careului. Mingea s-a dus în transversală.

Minutul 67: Oaidă încearcă să oprească un atac periculos la mijlocul terenului, însă faultează şi vede al doilea cartonaş galben.

Minutul 55: GOL Farul! Braun este deposedat, iar Cojovaru găseşte o pasă de geniu pentru Munteanu, care reia de lângă Iacob.

Minutul 47: Rrahmani reia puţin pe lângă poartă, după o lovitură liberă executată în marginea careului.

Minutul 45+3: Pauză! Farul conduce cu 1-0.

Minutul 32: Eroare mare în apărarea Farului! Hasani este aproape să profite, dar reia puţin pe lângă.

Minutul 23: GOL Farul! Grameni găseşte o pasă superbă pentru Munteanu, care reia din prima de pe 10 metri.

Minutul 7: Hasani reia din careu, dar Buzbuchi respinge aproape de sub bară.

Minutul 1: A început partida!

------------------------------

Înaintea acestui duel, Rapid se află pe locul secund, la doar 4 "lungimi" de liderul FCSB, pe care a reuşit să îl învingă în ultima etapă a sezonului regular, scor 4-0. Giuleştenii nu îşi mai pot permite paşi greşiţi în lupta pentru titlu.

De cealaltă parte, Farul a obţinut calificarea în play-off în urma egalului de la Botoşani şi speră la un loc pe podiumul Superligii. Constănţenii se află pe locul 5, cu 22 de puncte, la 6 "lungimi" de adversara sa directă de astăzi.

Ultima confruntare dintre cele două formaţii s-a încheiat la egalitate, scor 0-0.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele