Ultima oră
VIDEO | Corvinul Hunedoara - Oţelul Galaţi, astăzi, de la ora 20:30, în direct la Prima Sport 1! Finala surpriză din Cupa României VIDEO | Corvinul Hunedoara - Oţelul Galaţi, astăzi, de la ora 20:30, în direct la Prima Sport 1! Finala surpriză din Cupa României
VIDEO | Atalanta - Juventus, astăzi, de la 22:00, în exclusivitate la Prima Sport 2! Finala de foc în Coppa Italia VIDEO | Atalanta - Juventus, astăzi, de la 22:00, în exclusivitate la Prima Sport 2! Finala de foc în Coppa Italia
VIDEO | Tottenham - Manchester City 0-2! Victorie importantă pentru trupa lui Guardiola! Drăguşin a fost integralist şi a avut o prestaţie solidă VIDEO | Tottenham - Manchester City 0-2! Victorie importantă pentru trupa lui Guardiola! Drăguşin a fost integralist şi a avut o prestaţie solidă
Antrenorul Marcelo Gallardo va pleca de la Al-Ittihad Antrenorul Marcelo Gallardo va pleca de la Al-Ittihad
VIDEO | Zidul Drăguşin! Românul a intervenit fabulos cu capul la şutul trimis de Bernardo Silva VIDEO | Zidul Drăguşin! Românul a intervenit fabulos cu capul la şutul trimis de Bernardo Silva
VIDEO | A încercat să intre în istorie! Ianis Hagi a vrut să îi dea gol lui Real Madrid de la mijlocul terenului VIDEO | A încercat să intre în istorie! Ianis Hagi a vrut să îi dea gol lui Real Madrid de la mijlocul terenului

VIDEO | Rapid - FC Botoşani 2-2. Macazul giuleştean nu funcţionează contra unui adversar plin de surprize

Superliga Publicat pe 28 iul 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21268367/1/fc-botosani-rapid-bucuresti-superliga-superbet-01-03-2023.jpg

Rapid Bucureşti a încheiat la egalitate pe teren propriu, scor 2-2, cu formaţia FC Botoşani, într-un meci din etapa a treia a Superligii.

Giuleştenii au deschis scorul în minutul 14, dintr-un penalty transformat de Dugandzic. FC Botoşani a replicat prin ocaziile lui Pinson şi Dican, iar în repriza secundă a reuşit să egaleze, prin Pinson, în minutul 51.

În minutul 59 moldovenii au reuşit să treacă în avantaj, la golul lui Eduard Florescu. Rapid a egalat în minutul 82, când Dugandzic a reuşit dubla. În minutul 85 Alexandru Ioniţă a şutat pe lângă poartă din poziţie excelentă, iar Horaţiu Moldovan a scos şutul lui Camara, în minutul 90+1 şi partida s-a încheiat cu scorul de 2-2. Rapid are cinci puncte şi este pe locul 4, în timp ce FC Botoşani are două puncte şi ocupă poziţia a 12-a.

VIDEO | Rapid - FC Botoşani 2-2 (Dugandzic 14-penalty, 82 / Pinson 51, Florescu 59), în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Echipele de start:

  • Rapid: H. Moldovan - Onea, Săpunaru, I. Cristea, Braun - Oaidă, Al. Albu - Funsho, Cîrjan, Papeau - Dugandzic
  • FC Botoşani: Ducan - Kupa, Şeroni, Pius - Cărăuşu, Essono, Dican, E. Florescu, Cioiu - M. Roman I, Pinson

Minutul 90+7: Final de meci! Se termină 2-2.

Minutul 82: GOL Rapid! Ioniţă deviază pentru Dugandzic, care egalează din câţiva metri. Reuşita a fost contestată pentru fault în atac.

Minutul 59: GOL Botoşani! Parcă se repetă faza de la primul gol al moldovenilor! Florescu recuperează din piciorul lui Cîrjan la mijlocul teren, iar apoi înscrie din marginea careului.

Minutul 51: GOL Botoşani! Cristea pierde mingea la mijlocul terenului în faţa lui Dican, defensiva nu se repliază la timp, iar balonul ajunge la Pinson, care egalează.

Minutul 45+3: Pauză! Rapid conduce cu 1-0.

Minutul 26: Dican reia puţin pe lângă poartă centrarea lui Florescu.

Minutul 13: GOL Rapid! Pius comite un fault stupid în careu. Dugandzic transformă de la punctul cu var.

Minutul 1: A început partida!

---------------------------

Rapid vine după victoria clară în faţa lui ”U” Cluj, scor 3-0, şi e în căutarea unei noi victorii în Superliga. Giuleştenii au remizat în prima etapă, scor 0-0, în faţa lui Sepsi şi au 4 puncte, aflându-se pe locul 4 în clasament, în acest moment.

De cealaltă parte, FC Botoşani este pe locul 11 şi vine după egalul cu Petrolul, meci încheiat 1-1. Punctul obţinut în partida cu ploieştenii le-a adus celor de la Botoşani primul punct din acestă ediţie de campionat, după ce au pierdut în prima etapă în faţa lui FC Voluntari cu 2-1.

Ultima întâlnire dintre cele două echipe s-a încheiat cu victoria Rapidului cu 2-1.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele