Ultima oră
Campioana CSM Bucureşti  a eliminat vicecampioana Rapid Bucureşti în prima semifinală a Cupei României Campioana CSM Bucureşti a eliminat vicecampioana Rapid Bucureşti în prima semifinală a Cupei României
VIDEO | Corvinul - Mioveni, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Oaspeţii au ratat de al 11 metri VIDEO | Corvinul - Mioveni, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Oaspeţii au ratat de al 11 metri
Cine va arbitra partida care poate decide campioana din Superliga, Sepsi - Universitatea Craiova Cine va arbitra partida care poate decide campioana din Superliga, Sepsi - Universitatea Craiova
Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei
Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR” Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR”
Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal" Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal"

VIDEO ǀ Rapid - FC Voluntari 4-1. Demonstraţie de forţă a trupei lui Mutu cu Dugandzic vârf de lance

Rapid Publicat pe 4 feb 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/21002103/2/rapid-bucuresti-fc-voluntari-superliga-superbet-4-02-2023.jpg

Rapid a învins pe teren propriu, cu scorul de 4-1, echipa FC Voluntari, în etapa a XXIV-a din Superligă. Marko Dugandzic a reuşit un hattrick pentru giuleşteni.

VIDEO ǀ Rapid - FC Voluntari 4-1 (Dugandzic 19, 55, 82, Albu 43 / ), LIVE pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Echipele de start:

  • Rapid: 31. H. Moldovan - 19. Onea, 22. Săpunaru, 6. P. Iacob, 13. J. Morais - 4. Crepulja, 23. Al. Albu, 17. Pănoiu - 25. Emmers, 45. Dugandzic, 10. Al. Ioniţă
  • FC Voluntari: 71. M. Popa - 34. Matricardi, 5. Armaş, 24. Ricardinho - 7. Aliji, 22. Raţă, 16. Sigurjónsson, 10. Merloi, 98. Cr. Costin - 77. Nemec, 9. Damaşcan

Minutul 90+2: Fluier final! Rapid se impune clar, cu 4-1.

Minutul 90+1: GOL Voluntari! Săpunaru deviază nefericit către propria poartă, Lopes îl savează pe rapidist de autogol şi trimite în poartă.

Minutul 82: GOL Rapid! Onea scoate bine la Dugandzic, care bifează ”hattrick-ul”, cu o execuţia din câţiva metri.

Minutul 71: Săpunaru reia puţin pe lângă poartă, după o minge bâlbăită de cei de la Voluntari, ca urmare a unui corner.

Minutul 69: Dugandzic îl învinge pentru a treia oară pe Popa, însă reuşita este anulată corect, pentru offside.

Minutul 55: GOL Rapid! Albu deschide în dreapta la Ioniţă, care păcăleşte defensiva adversă şi trage la poartă. Popa respinge însă doar până la Dugandzic, care înscrie şi urcă pe primul loc în ierarhia golgheterilor, la egalitate cu Compagno de la FCSB.

Minutul 45+2: Pauză! Rapid are 2-0. Voluntari nu a avut nicio ocazie.

Minutul 43: GOL Rapid! Din servant, Albu se transformă în marcator. Acesta înscrie superb din căzătură. Balonul nu a avut forţă, dar a fost foarte bine plasat.

Minutul 34: Ioniţă înscrie, dar reuşita este anulată corect pentru offside.

Minutul 19: GOL Rapid! Albu trimite o minge care păcăleşte defensiva adversă, Dugandzic este pe fază şi deschide scorul din câţiva metri.

 

Minutul 6: Armaş intervine salvator la execuţia lui Pănoiu din interiorul careului.

Minutul 1: A început partida!

-------------------------------------

Rapid a făcut 0-0 cu Universitatea Cluj, pe Cluj Arena, iar FC Voluntari a pierdut la un singur gol diferenţă înpartida cu liderul CFR Cluj, pe teren propriu, scor 0-1.

Înainte de startul rundei, Rapid ocupa locul 3, cu 42 de puncte, iar FC Voluntari se afla pe locul 9, cu 26 de puncte.

În turul campionatului, în partida de la Voluntari, Rapid s-a impus cu 1-0.

Rapid speră să dea lovitura cu ultimul transfer

Funsho Bamgboye este noul jucător al Rapidului, acesta fiind transferat de la formaţia din prima ligă maghiară MOL Fehervar, a anunţat clubul giuleştean.

În vârstă de 24 de ani, împliniţi pe 9 ianuarie, nigerianul a semnat un contract valabil până în vara lui 2024, cu opţiune de prelungire pe încă un sezon.

Daniel Niculae a declarat că cei de la Rapid vor aduce în această iarnă doar jucători ce pot aduce plus de valoare în lotul antrenat de Adrian Mutu. Acesta speră că noul venit să se integreze cât mai repede.

"Îmi doresc foarte mult ca Funsho să se integreze foarte repede. El va fi ajutat de toţi pentru că va avea alături un vestiar foarte puternic. Poate sâmbătă va şi debuta la Rapid.

În pauza de iarnă sunt destul de puţine mişcări pe piaţa transferurilor. Nu am adus însă doar de dragul de a aduce jucători. Am adus şi vom aduce doar fotbalişti care să se impună în echipă şi care să aducă plus valoare”, a explicat oficialul giuleştenilor.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele