Ultima oră
VIDEO | Elias Charalambous a răbufnit după partida cu Oţelul! "Am fost penibili" VIDEO | Elias Charalambous a răbufnit după partida cu Oţelul! "Am fost penibili"
Chiricheş a aflat în direct că Becali l-a criticat: ”Crede că joc la ‘mişto’!” | VIDEO 

Chiricheş a aflat în direct că Becali l-a criticat: ”Crede că joc la ‘mişto’!” | VIDEO
FCSB, distrusă după ce a pierdut cu Oţelul Galaţi: ”A părut o echipă de retrogradare. Din cale afară de slabi!” | VIDEO EXCLUSIV

FCSB, distrusă după ce a pierdut cu Oţelul Galaţi: ”A părut o echipă de retrogradare. Din cale afară de slabi!” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Dorinel Munteanu este mulţumit de prestaţia fotbaliştilor gălăţeni. "Mă încântă jocul echipei mele" VIDEO | Dorinel Munteanu este mulţumit de prestaţia fotbaliştilor gălăţeni. "Mă încântă jocul echipei mele"
Becali a intrat în direct şi l-a distrus pe jucătorul aşteptat cu braţele deschise: ”Te nenoroceşte!”

Becali a intrat în direct şi l-a distrus pe jucătorul aşteptat cu braţele deschise: ”Te nenoroceşte!”
Team Romania a defilat la Jocurile Olimpice de la Paris. Soţii canotori Ionela şi Marius Cozmiuc au fost purtătorii de drapel Team Romania a defilat la Jocurile Olimpice de la Paris. Soţii canotori Ionela şi Marius Cozmiuc au fost purtătorii de drapel

VIDEO | Rapid - FCSB 2-0. Titularii giuleştenilor trec de rezervele campioanei

Superliga Publicat de Daian Cutu pe 19 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21594351/2/rapid-bucuresti-fcsb-play-off-superliga-superbet-19-05-2024.jpg

Rapid Bucureşti a câştigat pe teren propriu, 2-0, cu gruparea campioană a României, FCSB, în ultimul meci al play-off-ului Superligii din acest sezon.

Funsho Bamgboye a deschis scorul în Giuleşti, în minutul 11, nigerianul relând în plasă mingea respinsă în faţă de Andrei Vlad la şutul lui Krasniqi. După gol autorul golului a fost înlocuit, el acuzând o accidentare.

Portarul gazdelor, Ungureanu a respins excelent la lovitura de cap a lui Miculescu, din minutul 38, însă cei care au înscris au fost tot giuleştenii, în minutul 42, prin Petrila. Ungureanu a mai avut o intervenţie la şutul lui Alhassan, din minutul 45+1, şi gazdele au intrat cu avantaj de două goluri la pauză. Arbitrul Szabolcs Kovacs a acordat penalty pentru FCSB în minutul 50, la un contact între Oaidă şi Alexandru Băluţă, dar după analiza VAR arbitrul a anulat decizia iniţialkă, pentru un ofsaid la Antwi.

Oaspeţii au avut o indirectă din careu, în minutul 55, însă Miculescu nu a putut înscrie. S-a încheiat 2-0 pentru Rapid, care termină pe ultimul loc din play-off, al şaselea, cu 32 de puncte.

Rapid - FCSB 2-0 (Funsho 12, Petrila 42), în direct la Prima Sport 1. Echipele de start:

  • Rapid: Unureanu - Onea, Săpunaru, Iacob, Borza - Oaidă, Kait, Hasani - Krasniqi, Rrahmani, Funsho
  • FCSB: Vlad - Creţu, Haruţ, Chiricheş, Panţîru - Alhassan, Lixandru, Băluţă - Antwi, Miculescu, Popa

Minutul 90+5: Final de meci! Rapid bate cu 2-0.

Minutul 75: Vlad scoate la execuţia din careu a lui Petrila.

Minutul 68: Alhassan comite o mare eroare şi îi pasează lui Rrahmani, care trimite în bară din poziţie de singur cu portarul.

Minutul 52: Oaidă îl calcă în careu pe Băluţă. Nu se dictează penalty, deoarece VAR intervine şi dictează offside anterior la Antwi.

Minutul 45+3: Pauză! Rapid conduce cu 2-0.

Minutul 42: GOL Rapid! Petrila sprintează pe contraatac, pătrunde în careu şi trimite perfect plasat la bara a doua.

Minutul 37: Miculescu îi ia faţa lui Săpunari şi trimite cu capul din 5 metri. Ungureanu respinge spectaculos cu piciorul.

Minutul 23: Rrahmani reia acrobatic de lângă Creţu puţin peste poartă.

Minutul 12: GOL Rapid! Lixandru pierde în faţa lui Krasniqi, care reia. Vlad respinge foarte slab, iar Funsho profită.

Minutul 8: Miculescu reia de la 25 de metri puţin pe lângă vinclu.

Minutul 1: A început partida!

__________________________________________________________________________________________________

FCSB a primit deja trofeul pentru câştigarea Superligii după partida cu CFR Cluj, pierdută cu 1-0. La ultimul meci disputat pe teren propriu de noua echipă campioană a României, FCSB, a fost stabilit un nou record de asistenţă pentru Arena Naţională: 54.673 de spectatori prezenţi la sărbătoarea titlului câştigat de bucureşteni.

Duelul de duminică este unul doar pentru orgolii, având în vedere situaţia celor două formaţii.

Rapidul se află pe ultimul loc în play-off, fără nicio victorie, după ce la finalul sezonului regular pornea ca principala contracandidată a FCSB-ului la titlu. Chiar în ultima etapă, giuleştenii s-au impus cu 4-0 în faţa „roş-albaştrilor” pe Arena Naţională.

Ultima confruntare dintre cele două combatante s-a încheiat la egalitate, scor 2-2.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele