Ultima oră
Revenire de senzaţie la Universitatea Craiova. Ar putea intra cu Rapid Revenire de senzaţie la Universitatea Craiova. Ar putea intra cu Rapid
VIDEO | Corvinul - Şelimbăr 3-1. Hunedorenii câştigă derby-ul echipelor fără drept de promovare VIDEO | Corvinul - Şelimbăr 3-1. Hunedorenii câştigă derby-ul echipelor fără drept de promovare
Juan Martin Del Potro, dezvăluiri emoţionante despre retragerea din tenis. ”A fost decisă de corpul meu” Juan Martin Del Potro, dezvăluiri emoţionante despre retragerea din tenis. ”A fost decisă de corpul meu”
”Ofertă concretă de prelungire, cu dublarea salariului actual”. Gică Hagi face tot posibilul ca să nu rămână fără un titular ”Ofertă concretă de prelungire, cu dublarea salariului actual”. Gică Hagi face tot posibilul ca să nu rămână fără un titular
S-a aflat cât de gravă este accidentarea lui Dennis Man, jucător cheie al echipei naţionale S-a aflat cât de gravă este accidentarea lui Dennis Man, jucător cheie al echipei naţionale
VIDEO | Petrolul - FC Botoşani, ASTĂZI, de la 17:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Echipele de start VIDEO | Petrolul - FC Botoşani, ASTĂZI, de la 17:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Echipele de start

VIDEO | Rapid - FCSB 4-0. Recital giuleştean şi campionat relansat

Superliga Publicat pe 9 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21514469/2/rapid-bucuresti-fcsb-superliga-superbet-9-03-2024.jpg

Rapid Bucureşti a câştigat zdrobitor pe teren propriu, scor 4-0, cu FCSB, în etapa a 30-a din Superligă, ultima a sezonului regulat.

Arena Naţională a fost plină la derby-ul campionatului, dar prima repriză nu  a avut prea multe faze de poartă. Rrahmani a tras pe lângă în minutul 13, apoi tot el a cerut penalti la un duel cu Dawa, în careu, însă arbitrul Haţeganu nu a acordat nimic. Primul gol al giuleştenilor a venit în minutul 33, când Paul Iacob a trimis cu o lovitură de cap în plasă, din lovitura liberă executată de Papeau.

Florinel Coman a trimis puţin pe lângă poartă, în minutul 35, iar în minutul 49 Alexandru Băluţă a marcat, dar golul a fost anulat din cauza unei poziţii de ofsaid. Mai pragmatici, rapidiştii au făcut 2-0 în minutul 53, prin Albion Rrahmani. În minutul 74 Ermal Krasniqi a înscris pentru 3-0, iar Albion Rrahmani a reuşit dubla în minutul 83, ducând scorul la 4-0.

Cu această reuşită Rrahmani a ajuns la 13 goluri în acest sezon. Rapid s-a impus cu 4-0 în faţa unei echipe FCSB care nu a arătat nici un moment ca un lider şi este pe locul secund, cu 55 de puncte. FCSB rămâne lider,cu 64 de puncte.

Rapid - FCSB 4-0 (Iacob 33, Rrahmani 53, 82, Krasniqi 74), în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Echipele de start:

  • Rapid: Aioani - Braun, Săpunaru, Iacob, Bădescu - Hromada, Hasani, Oaidă - Krasniqi, Rrahmani, Papeau
  • FCSB: Târnovanu - V. Creţu, Dawa, Ov. Popescu, Radunovic - Olaru, Ad. Şut, Lixandru - Oct. Popescu, Al. Băluţă, Fl. Coman

Minutul 90+4: Final de meci! Rapid se impune cu 4-0.

Minutul 82: GOL Rapid! Funsho îi pune mingea lui Rrahmani, care reia nemarcat din marginea careului.

Minutul 74: GOL Rapid! Rrahmani îl lansează pe Krasniqi, care sprintează şi reia la colţul scurt de lângă Dawa.

Minutul 61: O nouă şansă mare pentru gazde! Târnovanu are un reflex excelent la şutul lui Krasniqi din careu.

Minutul 58: Rrahmani trimite cu călcâiul lui Hasani, care nu prinde poarta din poziţie excelentă.

Minutul 53: GOL Rapid! Rrahmani este găsit în careu şi îl învinge pe Târnovanu. Kosovarul a pornit de la limita offside-ului, dar a fost ţinut în teren de Dawa.

Minutul 49: Băluţă este lansat în careu şi îl învinge pe Aioani. Reuşita elegantă a jucătorului de la FCSB este anulată pentru un offside clar.

Minutul 45+4: Pauză! Rapid conduce cu 1-0.

Minutul 33: GOL Rapid! Papeau bate perfect o lovitură liberă. Iacob se demarcă şi reia cu capul din 7 metri.

Minutul 25: Coman trimite pe lângă poartă o minge centrată de Şut.

Minutul 13: Oaidă scoate la Rrahmani, care pătrunde în careu şi reia în forţă, dar mingea este deviată în corner.

Minutul 1: A început partida!

_________________________________________________________________________________________________________________________________________

Rapid se află pe locul secund, cu 52 de puncte acumulate după 29 de etape, la 12 "lungimi" de adversara directă de astăzi. "Giuleştenii" vin după egalul din Bănie cu Universitatea Craiova, scor 1-1, şi au nevoie neapărat de victorie, pentru a-şi menţine şansele la titlu.

De cealaltă parte, FCSB este neînvinsă de 11 meciuri în campionat, iar în ultima etapă au câştigat pe teren propriu cu Petrolul, scor 1-0. "Roş-albaştri" sunt lideri în campionat, iar în cazul unei victorii se pot desprinde la 15 puncte de Rapid.

Ultima confruntare dintre cele două formaţii s-a încheiat cu victoria Rapidului, scor 1-2. Pentru trupa lui Bergodi au marcat atunci Papeau şi Iacob, iar pentru FCSB a punctat Dawa.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele