Ultima oră
Blestemul accidentărilor continuă la FCSB! „Roş-albaştri” au mai pierdut un jucător important înaintea partidei cu Farul Blestemul accidentărilor continuă la FCSB! „Roş-albaştri” au mai pierdut un jucător important înaintea partidei cu Farul
Novak Djokovic nu ştie încă numele viitorului său antrenor: ”Nu am o idee precisă şi nu ştiu dacă va exista vreunul!”

Novak Djokovic nu ştie încă numele viitorului său antrenor: ”Nu am o idee precisă şi nu ştiu dacă va exista vreunul!”
Anunţul momentului vine din Spania: „Haaland va juca pentru Barcelona” Anunţul momentului vine din Spania: „Haaland va juca pentru Barcelona”
OFICIAL | FC Botoşani s-a despărţit de jucător după doar şase luni OFICIAL | FC Botoşani s-a despărţit de jucător după doar şase luni
Bomba momentului în fotbalul mondial! Zidane şi încă un mega star francez vin la pachet din vară la unul dintre cele mai puternice cluburi din istorie

Bomba momentului în fotbalul mondial! Zidane şi încă un mega star francez vin la pachet din vară la unul dintre cele mai puternice cluburi din istorie
Presa bască a reacţionat după evoluţiile lui Ianis Hagi la naţională: „În scădere în ultimele luni” Presa bască a reacţionat după evoluţiile lui Ianis Hagi la naţională: „În scădere în ultimele luni”

VIDEO | Rapid - Gaz Metan Mediaş 8-0, în direct pe Look Sport. Giuleştenii fac scorul campionatului şi revin pe primul loc în play-out

Superliga Publicat de Ovidiu Neacşu pe 18 apr 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20678080/2/4a.jpg

Rapid a făcut scorul campionatului cu Gaz Metan, 8-0, în direct la Look Sport, şi s-a întors pe poziţia de lider în play-out.
 
12 minute. Atât a rezistat defensiva oaspeţilor în vulcanul din Giuleşti, Vojtus marcând primul, după faza excelentă a lui Rareş Ilie. A mai fost linişte până în minutul 37, când Vojtus i-a pasat decisiv Rareş Ilie, apoi Carnat (41) a făcut 3-0. Imediat după pauză, în minutul 49, Carnat şi-a trecut în cont dubla, apoi Ilie i-a urmat exemplul două minute mai târziu. În faţa unei defensive fără niciun orizont, rapidiştii puteau marca mult mai mult, iar tabela a fost completată de Romario Moise (66), Dandea (75) şi Junior Morais (90+1).

După cea mai mare victorie din acest sezon, Rapid urcă la 35 de puncte, cu două lungimi peste Sepsi, echipa pe care o va înfrunta etapa viitoare, tot pe Giuleşti. Gazul rămâne ultima, cu un gol marcat şi 20 de primite în acest play-out.  

Rapid - Gaz Metan 8-0 (Vojtus 12, R. Ilie 37, 51, Carnat 41, 49, R. Moise 66, Dandea 75, Morais 90+1)

  • Rapid: Drăghia – Belu, Săpunaru, Grigore (Dandea 66), Junior Morais – Kait (Pănoiu 58), Ioniţă, Albu (Crepulja 58) – Ilie, Vojtus (Marzouk 58), Carnat (Moise 58)
  • Rezerve: Mărgărit, Stahl, Goge, Bălan
  •  
  • Gaz Metan: Bumbar – Maxim, Mathaus, Avram, Tala – Harfaş (Noian 71), Iancu – Covaci (Şteau 46), Gaşpar, Costea – Domşa (D. Ursu 46)
  • Rezerve: Grosz, Câmpean

Minutul 90+1: GOL RAPID! Morais pătrunde pe stânga, trage violent şi îl bagă cu tot cu minge în poartă pe Bumbar.



Minutul 89: Ioniţă îi pasează lui Ilie, decarul şutează din prima, dar Bumbar îi interzice hat-trick-ul.

Minutul 80: Moment bizar! Belu pare că marchează pentru 7-0, rapidiştii încep să se bucure, dar centralul Iuliana Demetrescu, la sfatul tuşierei, dictează doar corner.



Minutul 75: GOL RAPID! Abia intrat pe teren în locul lui Grigore, Dandea reia în poartă centrarea excelentă a lui Ilie.



Minutul 73: Servit de Ilie, Ioniţă înscrie, dar golul e anulat pentru ofsaid.

Minutul 72: Mare ocazie a lui Pănoiu. Mijlocaşul gazdelor scapă singur cu Bumbar, dar Matheus intervine în ultimul moment şi îi blochează şutul.

Minutul 66: GOL RAPID! Medieşenii resping neglijent o centrare din corner, Moise apare lansat şi şutează imparabil, din vole.



Minutul 58: Mutu schimbă liniile. Ies Kait, Albu, Vojtus şi Carnat, intră Pănoiu, Crepulja, Marzouk şi Pănoiu.

Minutul 51: GOL RAPID! Rareş Ilie scapă singur cu portarul, îl driblează elegant pe Bumbar şi face prima dublă a carierei, chiar cu o zi înainte de a împlini 19 ani.



Minutul 49: GOL RAPID! Morais centrează bine din flancul stâng, Carnat apare nemarcat şi împinge mingea în poartă.



Minutul 47: Repriza a doua începe cu o altă mare ocazie a Rapidului. Avram respinge greşit mingea, Vojtus şutează de la 11 metri, dar trimite slab, pe lângă poartă.

Minutul 41: GOL RAPID! Vojtus recuperează după o gafă a defensiei adverse, îl serveşte perfect pe Carnat şi Rapidul face 3-0.



Minutul 37: GOL RAPID! Ilie combină superb, mai întâi cu Săpunaru, apoi cu Albu, şi finalizează simplu pentru 2-0.



Minutul 35: Dublă ocazie a Rapidului! Bumbar îl opreşte pe Vojtus din postura de 1 vs. 1, apoi are încă un reflex uluitor în faţa lui Albu.



Minutul 29: Altă ocazie a giuleştenilor. Ioniţă intră bine la interior, trage cu dreptul la colţul lung, însă Bumbar împinge bine în picioare şi respinge din nou.



Minutul 22: BARĂ RAPID! Kait apare bine la centrarea lui Ioniţă, însă are ghinion şi lovitura sa de cap loveşte bara.



Minutul 19: Ocazie a Rapidului. Grigore reia cu capul din centrarea lui Ilie, dar Bumbar respinge peste poartă.

Minutul 12: GOL RAPID! Rareş Ilie se distrează în careu, centrează perfect în faţa porţii, iar Vojtus nu face decât să trimită balonul în plasă.



Minutul 11: Morais centrează în faţa porţii, dar Ioniţă e blocat în ultimul moment.

Minutul 4: Bumbar îl faultează în careu pe Ioniţă II, dar arbitrul Iuliana Demetrescu dictează lovitură de colţ în loc de penalty.



20:30: Start joc în Giuleşti!


Gazul pare victimă sigură în această înfruntare de pe ”Stadionul Giuleşti”, după rezultatele din ultima perioadă şi problemele apărute la club. Aceştia au probleme financiare mari şi ar urma să se desfiinţeze cât de curând. Rezultatele lor din play-out reflectă din plin situaţia clubului, 4 înfrângeri din 4 meciuri disputate în grupa de retrogradare.

Medieşenii întâlnesc un Rapid în mare formă, care a câştigat toate partidele, de când a venit Adrian Mutu la cârma echipei. Cu o victorie astăzi, giuleştenii, s-ar întoarce pe primul loc în play-out şi ar ajunge la 6 victorii consecutive în campionat. 

Un aspect extrem de interesant sunt întâlnirile dintre cele două echipe, în Casa Liga 1. În sezonul regulat Gaz Metan are o victorie în septembrie, iar partida din februarie s-a încheiat la egalitate.

Echipe probabile: 

  • Rapid: H. Moldovan – Belu, Săpunaru, Dr. Grigore, J. Morais – Kait, Al. Albu – Carnat, Al. Ioniţă II, R. Ilie – Ad. Bălan.

  • Gaz Metan Mediaş: Grosz – Kanda, Ed. Avram, Mathaus, Maxim – Francisco, D. Iancu – D. Ursu, Gaşpar, P. Costea – Domşa

     

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele