Ultima oră
„Poate ajunge FCSB în faza grupelor Ligii Campionilor?”. Fostul mare jucător al „roş-albaştrilor” a dat un răspuns clar „Poate ajunge FCSB în faza grupelor Ligii Campionilor?”. Fostul mare jucător al „roş-albaştrilor” a dat un răspuns clar
Federaţia palestiniană a cerut suspendarea Israelului. Când va anunţa FIFA o decizie Federaţia palestiniană a cerut suspendarea Israelului. Când va anunţa FIFA o decizie
La 41 de ani, etiopianul Kenenisa Bekele a fost selecţionat pentru maratonul olimpic de la Paris La 41 de ani, etiopianul Kenenisa Bekele a fost selecţionat pentru maratonul olimpic de la Paris
PAOK-ul lui Răzvan Lucescu a demolat-o pe Panathinaikos şi a lăsat-o fără antrenor PAOK-ul lui Răzvan Lucescu a demolat-o pe Panathinaikos şi a lăsat-o fără antrenor
Aspectul care a făcut diferenţa pentru Corvinul Hunedoara. „Aşa au bătut CFR Cluj şi au câştigat Cupa României” Aspectul care a făcut diferenţa pentru Corvinul Hunedoara. „Aşa au bătut CFR Cluj şi au câştigat Cupa României”
E gata! Prima plecare importantă de la Corvinul, după câştigarea Cupei României: „Este 100%” E gata! Prima plecare importantă de la Corvinul, după câştigarea Cupei României: „Este 100%”

VIDEO | Rapid - Oţelul Galaţi 2-1. Giuleştenii au tremurat serios pe final pentru victorie

Superliga Publicat pe 3 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21477976/2/rapid-bucuresti-otelul-galati-superliga-superbet-3-02-2024.jpg

Rapid Bucureşti a învins pe teren propriu, scor 2-1, peOţelul Galaţi, în etapa a 24-a din Superligă.

Echipa lui Cristiano Bergodi a deschis scorul încă din minutul 6, când apărarea gălăţenilor a gafat şi Albion Rrahmani a înscris. Meciul a fost oprit pentru 4 minute, din minutul 11, din cauza petardelor şi fumigenelor aruncate în teren de suporterii giuleşteni. După reluare, oaspeţii au ratat o ocazie mare în minutul 14, când Aioani a intervenit foarte bine la Rusevic.

Rapidul şi-a dublat avantajul înainte de pauză, în minutul 45+3, prin Burmaz. Ermal Krasniqi nu l-a putut învinge pe portarul Oţelului, în minutul 53, iar elevii lui Dorinel Munteanu au reuşit să reducă din diferenţă în minutul 87, prin Cisotti.

S-a încheiat 2-1 pentru Rapid, care este pe locul 3, cu 42 de puncte, tot atâtea câte are şi ocupanta locului secund, CFR Cluj. Oţelul se află pe poziţia a 11-a, cu 28 de puncte.

VIDEO | Rapid - Oţelul Galaţi 2-1 (Rrahmani 5, Burmaz 45+2 / Cisotti 86), în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Echipele de start:

  • Rapid: Aioani - Onea, Săpunaru, Iacob, Borza - Djokovic, Albu, Papeau - Burmaz, Rrahmani, Krasniqi
  • Oţelul: Stoian - Zhelev, Cisse, Lovric, Gomes Silva - Lameira - Maciel, Teles, Cisotti, Tănasă - Rusevic

Minutul 90+8: Final de meci. Rapid se impune cu 2-1.

Minutul 86: GOL Oţelul! Aruncare lungă de la margine, Iacob prelungeşte greşit până la Cisotti. Acesta reia din 3 metri.

Minutul 64: Rusevic primeşte o pasă cu spatele şi rămâne singur cu Aioani, care respinge în corner.

Minutul 45+5: Pauză! Rapid conduce cu 2-0.

Minutul 45+1: GOL Rapid! Burmez reia cu o execuţie de fineţe din afara careului în poarta lui Stoian.

Minutul 33: Onea scoate perfect pe 7 metri pentru Albu, care trage peste poartă.

Minutul 14: Aioani respinge spectaculos cu piciorul la reluarea lui Rusevic.

Minutul 5: GOL Rapid! Lameira pierde nepermis de uşor mingea în faţa lui Albu, iar Rrahmani profită şi înscrie.

Minutul 1: A început partida!

----------------------------------------

Rapid vine după victoria la limită din etapa trecută, scor 2-1, în faţa lui Dinamo, meci în care a giuleştenii au obţinut victoria graţiei unui gol marcat în minutele de final. Echipa antrenată de Cristiano Bergodi se află pe poziţia a 3-a, la egalitate de puncte de CFR Cluj şi la 11 ”lungimi” de FCSB, ocupanta primei poziţii.

De cealaltă parte, Oţelul se află pe poziţia a 10-a în Superliga, la 5 puncte de ultimul loc ce duce în play-off, unde se află Sepsi în acest moment. Gălăţenii vin după egalul din runda trecută 0-0 cu Petrolul şi nu au mai câştigat de trei etape.

Ultima întâlnire dintre cele două formaţii s-a încheiat la egalitate, scor 0-0. 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele