Ultima oră
Dinamo, sub radiografia lui Vasile Miriuţă: ”Trebuie să vină oameni care se pricep la fotbal!” | VIDEO EXCLUSIV

Dinamo, sub radiografia lui Vasile Miriuţă: ”Trebuie să vină oameni care se pricep la fotbal!” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Bologna - Juventus 3-3. Remontada fabuloasă a ”Bătrânei Doamne” VIDEO | Bologna - Juventus 3-3. Remontada fabuloasă a ”Bătrânei Doamne”
VIDEO | Espanyol - Ovideo 2-1. Catalanii speră la revenirea în La Liga VIDEO | Espanyol - Ovideo 2-1. Catalanii speră la revenirea în La Liga
Zeljko Kopic a făcut anunţul despre viitorul său chiar după partida cu Csikszereda: ”Vreau asta!”

Zeljko Kopic a făcut anunţul despre viitorul său chiar după partida cu Csikszereda: ”Vreau asta!”
Selecţionerul Lionel Scaloni a anunţat lotul lărgit al Argentinei pentru Copa America Selecţionerul Lionel Scaloni a anunţat lotul lărgit al Argentinei pentru Copa America
VIDEO | Denis Politic a vorbit despre plecarea de la Dinamo. ”Mă oftic că nu am dat mai mult” VIDEO | Denis Politic a vorbit despre plecarea de la Dinamo. ”Mă oftic că nu am dat mai mult”

VIDEO | Rapid – Petrolul 3-1. Giuleştenii se impun în faţa ploieştenilor şi urcă pe poziţia a treia

Superliga Publicat pe 14 dec 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20949848/5/rapid-bucuresti-petrolul-ploiesti-superliga-superbet-14-12-2022.jpg

Rapid Bucureşti a învins miercuri, pe teren propriu, formaţia Petrolul Ploieşti, scor 3-1, într-un meci din etapa a 20-a a Superligii. Fiecare echipă a ratat câte un penalti.

Dugandzic a deschis scorul din penalti pentru Rapid, în minutul 10. A urmat ratarea din penalti a lui Ioniţă (Rapid) – min. 36 şi pe final de repriză un al doilea penalti ratat – Jair (Petrolul). Ploieştenii au egalat prin Grozav (min. 61), dar Dugandzic (min. 73) şi Pănoiu (min 90+4) au înscris golurile victoriei rapidiste.

Rapid - Petrolul, 2-1 (Dugandzic M. (p) 9', 73'/ Grozav G. 61')

Echipele de start

  • Rapid: H. Moldovan - Onea, Săpunaru, P. Iacob, J. Morais - Kait, Crepulja, Emmers - A. Sefer, Dugandzic, Al. Ioniţă II
  • Rezerve: Drăghia - Fl. Ştefan, Cr. Ignat, A. Ciobanu, Al. Albu, G. Gheorghe, Al. Stan, Belu-Iordache
  •  
  • Petrolul: Leitner - Mathaus, Meijers, Huja - Borţa, Jair, Seto, Ţicu - Grozav, Irobiso, Măzărache
  • Rezerve: Oct. Vâlceanu - Cebotaru, Pashov, Velisar, L. Dumitriu, M. Bratu, A. Olaru, M. Cioiu, Budescu

Min. 90+5: Final de meci!

Min. 90+4: GOL marcat de giuleşteni! Pănoiu face o cursă senzaţională, îl driblează pe Leitner şi înscrie cu poarta goală.

Min. 73: GOL marcat de Rapid! Dugandzic primeşte o pasă perfectă de la Ioniţă şi îi aduce pe ”alb-vişinii” în avantaj, cu o execuţie senzaţională.

Min. 61: GOL marcat de Petrolul! Grozav este liber în careu şi trimite un şut excepţional. ”Lupii Galbeni” egalează după o fază care nu anunţa mare lucru.

Min. 57: Kait şutează din afara careului, dar o face slab.

Min. 46: A început repriza a doua!

Min. 45+7: Final de primă repriză!

Min. 40: Penalty pentru Petrolul! Centralul partidei acordă lovitură de la 11 metri pentru ploieşteni, după ce a fost chemat la monitorul VAR să revadă faza. Jair bate slab şi nu transformă nici el.

Min. 36: Penalty pentru Rapid! Emmers este faultat în careu, iar Colţescu dictează al doilea penalty pentru giuleşteni. Ioniţă execută şi ratează lovitura de la 11 metri, scorul rămâne 1-0.

Min. 9: GOL marcat de Rapid! Dugandzic transformă lovitura de la 11 metri fără emoţii şi deschide scorul pentru echipa sa.

Min. 8: Penalty pentru Rapid! Irobiso face o greşeală imensă şi atinge mingea cu mâna în careu, iar centralul partidei acordă lovitură de la 11 metri pentru giuleşteni. 

Min. 4:  ”Lupii Galbeni” au prima ocazie a partidei, prin Huja, a cărui lovitură de cap trece peste poarta apărată de Moldovan.

Min. 1: A început partida!

_________________________________________________________________________________________________________________________________________

„Vişiniii” traversează o perioadă mai modestă, după ce au cochetat chiar cu primele două locuri. Nici ultimele rezultate nu au mai fost cele aşteptate. Rapid a pierdut trei din ultimele cinci partide şi a mai câştigat doar una singură. Reculul a făcut ca giuleştenii să coboare câteva locuri în clasament, până pe poziţia a cincea, cu 34 de puncte. Totuşi, o victorie în meciul cu Petrolul i-ar aduce pe băieţii lui Adi Mutu pe locul al treilea.

De cealaltă parte, Petrolul se confruntă cu reale probleme financiare, însă parcursul echipei a fost până acum peste aşteptări, mai cu seamă în aceste condiţii. Spre deosebire de Rapid, care nu a reuşit decât 4 puncte din 15 posibile în ultimele cinci partide, ploieştenii au câştigat în tot acest timp de patru ori şi au pierdut o singură dată, obţinând 12 puncte. 

De notat ar mai fi că în tur Petrolul s-a impus în faţa Rapidului, cu scorul de 1-0, la Ploieşti. De altfel, prahovenii au câştigat două dintre ultimele întâlniri cu Rapid şi au remizat o dată, în liga secundă, acum două sezoane.

De adăugat şi că Petrolul are 29 de puncte şi ocupă în acest moment poziţia a noua, dar o victorie în Giuleşti i-ar duce pe „lupi” pe loc de play-off.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele