Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

VIDEO | Rapid - Sepsi Sfântul Gheorghe 0-0. Prima ”remiză albă” din istoria noului Giuleşti

Rapid Publicat de Daian Cutu pe 12 mai 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/21119369/2/rapid-bucuresti-sepsi-osk-sfantu-gheorghe-play-off-superliga-superbet-12-05-2023-1.jpg

Rapid a remizat pe teren propriu, scor 0-0, cu cei de la Sepsi Sfântu Gheorghe, într-un meci din etapa a opta a play-off-ului Superligii.

Lovitura de start a fost dată de Rică Răducanu, care a fost şi sărbătorit de fani cu ocazia împlinirii a 77 de ani la 10 mai.

VIDEO | Rapid - Sepsi 0-0, în direct, la Prima Sport 2 şi online pe PrimaPlay.ro. Echipele de start:

  • Rapid: H. Moldovan - Onea, Săpunaru, Dr. Grigore, J. Morais - Emmers, Kait, Al. Albu - Sefer, Dugandzic, Bamgboye
  • Sepsi: Niczuly - D. Ciobotariu, M. Bălaşa, Ninaj, R. Ispas - M. Ştefănescu, E. Papa, Francisco Junior, C. Matei - Tudorie, Rondon

Minutul 90+4: Fluier final! Se termină 0-0.

Minutul 80: Pănoiu iroseşte din nou o şansă foarte bună. Tânărul jucător trage în forţă cu şpiţul din careu, dar Niczuly este din nou la post şi salvează.

Minutul 77: Ocazie mare a celor de la Rapid! Pănoiu prinde un şut foarte bun cu piciorl stâng. Mingea a venit cu pământul şi a fost trimisă în corner cu mari dificultăţi de Niczuly.

Minutul 51: Prima şansă a celor de la Rapid. Sefer trage în forţă, dar Niczuly salvează.

Minutul 45+2: Pauză! Scorul este 0-0.

Minutul 11: Şansă mare irosită de Sepsi! Ştefănescu este găsit excelent în careu, dar Morais are o intervenţie providenţială şi respinge în corner.

Minutul 6: Moldovan salvează la execuţia din unghi a lui Ştefănescu.

Minutul 1: A început partida!

--------------------------------------

Rapid a trecut prin momente dificile etapa trecută. Echipa a lui Mutu a fost umilită de Farul Constanţa, scor 7-2. În clasament, giuleştenii se află pe locul 7, cu 34 de puncte, fiind în continuare în calcule pentru un loc de cupă europeană. 

În tabăra opusă, Sepsi a făcut tot ce a putut în acest play-off şi chiar a reuşit să încurce favoritele la titlu. Echipa lui Bergodi se află pe locul 5, cu 25 de puncte, având şanse mici să urce mai sus în clasament. 

În etapa trecută, Sepsi a fost învinsă cu 3-1, în deplasare, de FCSB. 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele