Ultima oră
I-a enervat pe rapidişti, iar acum a fost delegat din nou! Partida pe care o va arbitra George Găman I-a enervat pe rapidişti, iar acum a fost delegat din nou! Partida pe care o va arbitra George Găman
Cristi Balaj a spus lucrurilor pe nume! Prima reacţie oficială despre plecarea lui Otele Cristi Balaj a spus lucrurilor pe nume! Prima reacţie oficială despre plecarea lui Otele
Jannik Sinner - Daniil Medvedev, reeditarea finalei de la Australian Open, în semifinale la Mastersul de la Miami Jannik Sinner - Daniil Medvedev, reeditarea finalei de la Australian Open, în semifinale la Mastersul de la Miami
Romeo Lavia, out pentru restul sezonului Romeo Lavia, out pentru restul sezonului
David Popovici vrea tratament special la Jocurile Olimpice David Popovici vrea tratament special la Jocurile Olimpice
"Foarte individualist. Trebuia să îi mai dau o minge să joace singur". Denis Drăguş, pus la zid de un antrenor "Foarte individualist. Trebuia să îi mai dau o minge să joace singur". Denis Drăguş, pus la zid de un antrenor

VIDEO | Rapid şi-a prezentat noii jucători. Mihai Iosif e mulţumit. ”În momentul ăsta cred că avem un lot atât numeric cât şi valoric foarte echilibrat”

Superliga Publicat de Daian Cutu pe 20 ian 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20562556/1/rapd.png

FC Rapid şi-a prezentat joi, fotbaliştii achiziţionaţi recent: Mattias Kait, Răzvan Onea, Matias Perez Acuna şi Jakub Vojtus, cei patru declarându-se încântaţi de venirea la gruparea giuleşteană. Tehnicianul Mihai Iosif consideră că acum lotul pe care îl are la dispoziţie este unul echilibrat numeric şi valoric.

“Mă bucur să le urez bun venit noilor noştri colegi şi sper să facă o treabă cât mai frumoasă alături de clubul nostru. Sunt mulţumit de lot pentru că în punctele ce le-am pierdut până acum dacă vă uitaţi niciodată nu am pierdut cu echipa completă. Mereu am avut probleme, ori cu accidentările, ori cu suspendaţi.. Sunt mulţumit şi sper să-şi facă treaba cât mai bine. În momentul ăsta cred că avem un lot atât numeric cât şi valoric foarte echilibrat”, a declarat Iosif.

Vojtus a afirmat că şi-a dorit şi vara trecută să vină la Rapid: “Cu mine a fost contacgtul şi în vară, dar am avut contract şi clubul nu m-a lăsat, dar am vrut şi în vară şi acum am reuşit să revin în România. Sunt mulţumit că sunt aici şi sperăm să facem bine şi să atingem obiectivul dorit”, a spus Jakub Vojtus.

“Ştiam de interesul Rapidului de vreo două săptămâni, Rapid a fost primul club care a ăfcut ofertă. Este un club cu ambiţii mari şi sunt fericit că mă aflu aici. M-a încântat să vin aici când am aflat că sunt interesaţi de mine”, a declarat şi Mattias Kait.

Matias Perez Acuna a spus că îi place faptul că suporterii rapidişti sunt la fel ca aceia din Argentina: “În urmă cu trei săptămâni m-a contactat impresarul meu şi mi-a spus că există posibilitatea să vin aici. Am cercetat, m-am interesat, mi-am dat seama că este vorba de un club mare, cu suporteri mulţi, care sunt pretenţioşi, ceea ce îmi place pentru că este la fel ca în Argentina. M-a atras mult posibilitatea şi am venit”.

Şi Răzvan Onea s-a declarat bucuros de venirea la Rapid. “A fost interesul pentru mine şi în vară, atunci au fost mici neînţelegeri, nu s-a putut concretiza şi sunt foarte fericit că s-a întâmplat acum. Sper să ajut la obiectivele echipei”, a afirmat el.

FC Rapid are programat primul meci din acest an, sâmbătă, în deplasare, cu Universitatea Craiova, în etapa a XXII-a a Ligii 1 Casa Pariurilor.  Partida se vede în direct pe Look Sport+ şi PrimaPlay.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele