Ultima oră
Romario Benzar a făcut o dezvăluire uluitoare! ”Aşa mi-au zis colegii” Romario Benzar a făcut o dezvăluire uluitoare! ”Aşa mi-au zis colegii”
Carlos Tevez a fost internat Carlos Tevez a fost internat
Dan Petrescu a început revoluţia în Gruia! Cele două vedete care o vor părăsi pe CFR Cluj Dan Petrescu a început revoluţia în Gruia! Cele două vedete care o vor părăsi pe CFR Cluj
E gata! A venit verdictul în cazul accidentării lui Moruţan E gata! A venit verdictul în cazul accidentării lui Moruţan
Sebastian Colţescu, delegat la un meci din play-off Sebastian Colţescu, delegat la un meci din play-off
Imagini care vă pot afecta emoţional! Cum arată Romario Benzar după accidentarea suferită în meciul cu Dinamo Imagini care vă pot afecta emoţional! Cum arată Romario Benzar după accidentarea suferită în meciul cu Dinamo

VIDEO | Rapid - ”U” Cluj 1-0. Giuleştenii urcă pe primul loc în Superliga

Superliga Publicat pe 30 aug 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20839911/2/rapid-bucuresti-universitatea-cluj-superliga-superbet-30-08-2022.jpg

Rapid a învins pe teren propriu, formaţia Universitatea Cluj, scor 1-0, într-un meci contând pentru etapa a opta din Superligă.

Unicul gol al meciului a fost marcat de Dugandzic, din penalti, în minutul 80. Arbitrul Găman a dictat lovitura de pedeapsă pentru un henţ al lui Ispas. Cu 18 puncte şi un meci mai mult disputat, Rapid se află pe primul loc în clasamentul Superligii.

VIDEO | Rapid - ”U” Cluj 1-0 (Dugandzic 80), în direct pe Prima Sport 1 şi pe PrimaPlay.ro. Echipele de start

  • Rapid: H. Moldovan - Dussaut, Săpunaru (cpt.), P. Iacob, Morais - Pănoiu, Crepulja, Ciobanu - Măţan, Dugandzic, Al. Ioniţă
  • ”U” Cluj: Gorcea - Romeo, Piţian, D. Ispas, Briceag - Bic, Pires (cpt.), F. Filip - Chipciu, Ad. Bălan, Ely Fernandes

Minutul 90+3: Papeau are şansa de a face 2-0, dar trage în Gorcea din poziţie ideală.

Minutul 80: GOL Rapid! Ispas face henţ în careu la o minge expediată de Săpunaru. După lungi consultări se dictează penalty. Dugandzic îl păcăleşte pe Gorcea şi înscrie.

Minutul 64: Onea trage tare din afara careului. Portarul Gorcea este la post şi respinge în corner cu o intervenţie de senzaţie.

Minutul 60: Chipciu centrează din banda dreaptă. Portarul Moldovan nu iese bine, dar mingea se scurge fără să intre în poartă.

Minutul 39: Ciobanu trage de la marginea careului, dar Gorcea prinde.

Minutul 10: Şansă bună irosită de Rapid. Dugandzic trage din interiorul careului, dar balonul este respins în corner.

Minutul 9: Moldovan reuşeşte să reţină din faţa lui Bălan.

Minutul 1: A început partida! Atmosferă superbă în Giuleşti.

---------------------------------------------------

Giuleştenii au un start excelent de campionat, cu cinci victorii şi două înfrângeri, Rapid se află pe locul doi la egalitate de puncte cu ocupata primului loc, Farul Constanţa. Echipa antrenată de Adi Mutu a impresionat în acest început de sezon pe partea defensivă, ”alb-vişinii” au primit doar trei goluri în şapte partide.

De cealaltă parte lucrurile stau complet diferit, clujenii au schimbat antrenorul, în urma rezultatelor slabe. Eugen Neagoe a debutat cu un egal, 0-0, acasă la FC Voluntari, iar misiunea de a redresa echipa ardeleană nu este una uşoară, având în vedere că ”şepcile roşii” au doar trei puncte adunate în acest sezon şi se află pe locul 14.

La capitolul întâlniri directe, Rapid are trei victorii, o înfrângere şi un egal cu ”U” Cluj, în ultimele cinci meciuri disputate între ele.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele