Ultima oră
VIDEO | Borussia Dortmund - PSG 1-0. Nemţii iau prima opţiune pentru calificarea în finala Ligii Campionilor VIDEO | Borussia Dortmund - PSG 1-0. Nemţii iau prima opţiune pentru calificarea în finala Ligii Campionilor
Victor Piţurcă, deloc impresionat de Florinel Coman. ”Este invizibil! Dispare mult din joc!” Victor Piţurcă, deloc impresionat de Florinel Coman. ”Este invizibil! Dispare mult din joc!”
”M-am decis să nu mai susţin echipa”. Un club din Liga 2 rămâne fără finanţator ”M-am decis să nu mai susţin echipa”. Un club din Liga 2 rămâne fără finanţator
"Au început negocierile cu agentul lui”. Clubul care face tot posibilul să îl aibă pe Risto Radunovic "Au început negocierile cu agentul lui”. Clubul care face tot posibilul să îl aibă pe Risto Radunovic
S-a aflat motivul pentru care Jannik Sinner s-a retras de la Madrid Open S-a aflat motivul pentru care Jannik Sinner s-a retras de la Madrid Open
Dennis Man şi Valentin Mihăilă au pus umărul la revenirea Parmei în Serie A! Dennis Man şi Valentin Mihăilă au pus umărul la revenirea Parmei în Serie A!

VIDEO | Rapid, victorie chinuită cu Academica Clinceni! Moise l-a salvat pe Mutu

Rapid Publicat de Daian Cutu pe 19 mar 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/20641406/7/academica-clinceni-rapid-bucuresti-play-out-liga-1-casa-pariurilor-19-03-2022.jpg

Rapid a făcut un meci foarte slab în faţa Academicii Clinceni şi a învins abia cu 1-0 penultima clasată din Casa Liga 1. Meciul a fost transmis în direct pe Look Sport şi platforma online PrimaPlay.ro.

Golul salvator a fost înscris de Romario Moise în minutul 67. Antonio Sefer a fost cel cu assist-ul. În minutul 4, Adrian Bălan a ratat un penalty pentru Rapid. 

Rapidul ocupă locul 2 în play-out, cu două victorii consecutive, la 3 puncte sub Botoşani şi 3 peste UTA. Clinceni se află pe 9.

Academica - Rapid 0-1

Echipele de start: 
  • Academica Clinceni: Ureche – Rufati, Tsvetkov, C. Ion – Mboko, Vrdoljak, Corinus, Holzmann – R.Ion, Alghoul
  • Rezerve: Bolboaşă, Cmovs, Gogov, Massaro, Oprea, Dumitrache, Dima, Melenciuc
  • Antrenor: Constantin Giurescu
  •  
  • Rapid: Drăghia – Belu, Săpunaru, Dr. Grigore, Jr. Morais – Kait, Albu – Moise, Al. Ioniţă, R. Ilie – Ad. Bălan
  • Rezerve: Mărgărit, Acuna, Sefer, Stahl, Pănoiu, Goge, Carnat, Marzouk
  • Antrenor: Adrian Mutu

Final de meci.

Min. 67: GOOOL Rapid! Sefer a centrat excelent, iar Romario Moise s-a înălţat şi a deschis scorul pentru giuleşteni. Pentru el a fost primul gol în tricoul Rapidului.

Min. 45 + 1: La pauză Academica Clinceni - Rapid este 0-0!

Min. 43: Dublă ocazie de gol pentru Academica Clinceni!

Min. 4: Adrian Bălan trimite în bară de la 11 metri şi risipeşte şansa deschiderii scorului pentru giuleşteni. Ureche a ghicit colţul şi pare să fi deviat balonul. 

Min. 3: Penalty obţinut de Rareş Ilie pentru Rapid!

Min. 1: A început meciul!


Pe 5 martie 2022, Adrian Mutu a debutat în poziţia de antrenor al Rapidului cu o victorie chinuită adusă de golul marcat de Rareş Ilie în poarta Academicii Clinceni în minutul 71 al meciuui de la Mioveni, din ultima etapă a sezonului regular. La fix două săptămâni de la acel moment, fostul mijlocaş ofensiv întâlneşte din nou echipa din Clinceni, iar obiectivul e acelaşi: trei puncte în faţa unei formaţii decimate menţin Rapidul cu şanse reale în lupta pentru unul dintre primele două locuri din play-out, care ar putea duce în Europa.
 
Între timp, Mutu a confirmat victoria contra Academicii cu un succes în faţa lui Dinamo, 3-1, tot la Mioveni, în timp ce ilfovenii au pierdut ultima speranţă de a mai juca pe prima scenă fotbalistică a României şi în stagiunea 2022/2023. Penultima în clasament, Academica spera la o salvare miraculoasă, la baraj, dar decizia prin care Tribunalul Ilfov nu a aprobat intrarea în insolvenţă a năruit şi ultimele speranţe. Acum, fosta participantă în play-off-ul din Casa Liga 1 se îndreaptă spre faliment şi pare o victimă sigură în faţa unei echipe a Rapidului care a arătat bine în cele două meciuri jucate sub comanda lui Adrian Mutu.
 
"Asta este România, din păcate pentru noi. Echipe precum Dinamo, care au avut datorii mult mai mari decât noi, au primit dreptul de a intra în insolvenţă.
 
Ce urmează pentru noi… Este clar că în Liga 1 nu mai putem juca, că nu mai primim licenţa, iar dacă nu vom reuşi şi la Curtea de Apel să intrăm în insolvenţă, ne îndreptăm către faliment.
 
Ar mai fi o ultimă şansă: să găsim pe unul care să plătească toate datoriile, ceea ce până acum nu am reuşit. Sunt foarte trist de această decizie, deoarece moralul băieţilor va fi foarte afectat Ni s-a mai reproşat că noi, în calitate de club sportiv, nu avem activitate comercială", e anunţul sumbru făcut de Adrian Budeanu, primarul din Clinceni, joi, pentru ProSport.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele