Ultima oră
VIDEO EXCLUSIV | Veste excelentă pentru CFR Cluj în finalul acestui sezon. „Cu siguranţă va veni mai repede” VIDEO EXCLUSIV | Veste excelentă pentru CFR Cluj în finalul acestui sezon. „Cu siguranţă va veni mai repede”
Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 0-0, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 0-0, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start
Veste cumplită primită de Daniel Niculae, după ce a fost pus sub urmărire penală: „Pedeapsa este îndreptată spre maximum!” Veste cumplită primită de Daniel Niculae, după ce a fost pus sub urmărire penală: „Pedeapsa este îndreptată spre maximum!”
O nouă mutare senzaţională a Barcelonei, după ce l-a convins pe Xavi să rămână. Catalanii i-au pus suma pe masă jucătorului O nouă mutare senzaţională a Barcelonei, după ce l-a convins pe Xavi să rămână. Catalanii i-au pus suma pe masă jucătorului

VIDEO ǀ Rareş Ilie a debutat pentru Nice într-un meci oficial. Cum s-a descurcat românul în partida cu Toulouse

Stranieri Publicat pe 7 aug 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/20807937/2/rares-ilie.png

Mijlocaşul român Rareş Ilie a debutat, duminică, într-un meci oficial pentru OGC Nice, în prima etapă din noul sezon al Ligue 1, LIVE pe Prima Sport 1. Nice a obţinut un egal, scor 1-1, la Toulouse. Rareş Ilie nu a fost titular în formula de joc folosită de antrenorul Lucien Favre, ci a fost introdus pe teren pe parcusul părţii secunde.

FC Toulouse a deschis scorul în prima repriză, în minutul 19, prin Dallinga, iar Rareş Ilie a intrat pe teren în minutul 63, când l-a înlocuit pe Alexis Beka Beka.

Nice a egalat în minutul 77, aşadar cu mijlocaşul român pe teren, prin proaspăt transferatul Aaron Ramsey, sosit la echipă imediat după Rareş Ilie.

Cu ce s-a remarcat Rareş Ilie în partida cu Toulouse?

Rareş Ilie nu a jucat cu presiune în prima partidă oficială pentru Nice. A ieşit în evidenţă în minutul 84 când a executat o lovitură de colţ, iar câteva minute mai târziu a obţinut un corner, după ce şi-a păcălit adversarii. În minutele de prelungire, al patrulea după minutul 90, Ilie putea da lovitura pentru Nice.

A tras de la marginea careului, din prima, dar şutul său a fost deviat şi portarul a reţinut fără mari probleme.

Intrarea lui Rareş Ilie pe teren

Golurile marcate în Toulouse – Nice

 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele