Ultima oră
FCSB ar putea suferi pierderi masive. Cel puţin cinci jucători sunt pe picior de plecare FCSB ar putea suferi pierderi masive. Cel puţin cinci jucători sunt pe picior de plecare
Xabi Alonso a decis unde va antrena sezonul viitor! Xabi Alonso a decis unde va antrena sezonul viitor!
Revenire de senzaţie la naţională? Un veteran e propus pentru postul de fundaş stânga. ”E posibil să se gândească” Revenire de senzaţie la naţională? Un veteran e propus pentru postul de fundaş stânga. ”E posibil să se gândească”
Fost ofiţer în armata franceză, despre riscurile de securitate la JO: ”Există ameninţări tot timpul. Nu poţi să te opreşti să respiri doar pentru că eşti ameninţat” Fost ofiţer în armata franceză, despre riscurile de securitate la JO: ”Există ameninţări tot timpul. Nu poţi să te opreşti să respiri doar pentru că eşti ameninţat”
Flavio Briatore, operat pe inimă la Milano după descoperirea unei tumori benigne Flavio Briatore, operat pe inimă la Milano după descoperirea unei tumori benigne
Plecarea lui Hagi de la Farul a fost anunţată, iar ”Regele” recunoaşte: ”Am declarat că mi-aş dori să antrenez şi o altă echipă.”
Plecarea lui Hagi de la Farul a fost anunţată, iar ”Regele” recunoaşte: ”Am declarat că mi-aş dori să antrenez şi o altă echipă.”

VIDEO ǀ Rareş Ilie, împrumutat de OGC Nice la Maccabi Tel Aviv. "Nu avem nicio îndoială că va aduce un plus semnificativ echipei"

Stranieri Publicat pe 1 feb 2023
mail-share icon Email

Nice a anunţat, miercuri, că l-a împrumutat pe Rareş Ilie în Israel, la Maccabi Tel Aviv.

Împrumutul este valabil până la finalul acestui sezon şi nu include o opţiune de cumpărare.

Sunt fericit că am venit la Maccabi şi abia aştept să îmi ajut colegii în lupta pentru câştigarea de trofee. Îmi amintesc o atmosferă extraordinară pe stadionul Bloomfield în vară, când am jucat aici cu Nice. Sunt nerăbdător să joc din nou în faţa acelor fani”, a declarat fotbalistul român, după ce a făcut vizita medicală.

Rareş Ilie va purta numărul 11 la Maccabi Tel Aviv.

Suntem încântaţi că am reuşit să îl aducem pe Ilie la Maccabi, depăşind o concurenţă puternică şi oferte atractive de la cluburi din Europa. Nu avem nicio îndoială că Ilie va aduce un plus semnificativ echipei”, a declarat Barak Itzhaki, conducător al clubului israelian.

Ilie a fost achiziţionat de Nice în iulie 2022.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele