Ultima oră
ULTIMĂ ORĂ | A fost anunţat programul etapei a 9-a din play-off şi play-out. Cinci meciuri vor avea loc de la aceaaşi oră ULTIMĂ ORĂ | A fost anunţat programul etapei a 9-a din play-off şi play-out. Cinci meciuri vor avea loc de la aceaaşi oră
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 1-1, în direct la Prima Sport 1! Două goluri în două minute pe „Arcul de Triumf” VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 1-1, în direct la Prima Sport 1! Două goluri în două minute pe „Arcul de Triumf”
Pedro Rocha a fost numit preşedinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, în ciuda inculpării sale pentru corupţie Pedro Rocha a fost numit preşedinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, în ciuda inculpării sale pentru corupţie
VIDEO EXCLUSIV | Veste excelentă pentru CFR Cluj în finalul acestui sezon. „Cu siguranţă va veni mai repede” VIDEO EXCLUSIV | Veste excelentă pentru CFR Cluj în finalul acestui sezon. „Cu siguranţă va veni mai repede”
Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?

VIDEO ǀ Rareş Ilie, pasă decisivă în amicalul Nice-Torino

Ligue 1 Publicat pe 30 iul 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38120/20797282/1/rares-iie-cu-stengs.jpg

Venit din postura de rezervă, mijlocaşul român Rareş Ilie a dat pasa decisivă la unicul gol al meciului dintre Nice şi Torino, disputat sâmbătă seara, scor 1-0.

Rareş Ilie a început meciul OGC Nice – Torino pe banca de rezerve, iar antrenorul Lucien Favre l-a introdus pe teren în minutul 69, atunci când Ilie l-a înlocuit pe Khephren Thuram.

În minutul 78, Rareş Ilie a făcut un un-doi cu Gouri pe partea stângă a atacului lui Nice, apoi l-a găsit cu o pasă în faţa porţii pe Calvin Stengs, care a înscris unicul gol al meciului.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Ligue 1

Ultimele articole Toate articolele